B-tytöt nihkeällä esityksellä vierasvoittoon!

28.4.2013

B-tytöt jatkoivat Raisiossa voittojen sarjaa paikallista Raifua vastaan lukemin 1-2 (0-1). Pelin lähtökohdat eivät olleet kovinkaan suotuisat. Joukkueeseen iskenyt influenssa on kaatanut tyttöjä petiin ja kun normaalit loukkaantumisetkin ovat kiusana, valmenuksella oli pohdittavaa peliin.

Joukkueen leveyttä mitataan aina silloin maksimaalisesti, kun sairastelun tai loukkaantumisen vuoksi olevat poissaolot kiusaavat. Tänään joukkueella leveys riitti voittoon.

Peli käynnistyi joukkueelta kohtalaisesti, mutta pelin edetessä vastustaja sai pelin kuitenkin halliintaansa. Tuntui, että tytöt olivat "askeleen" jäljessä vastustajan siirrellessä palloa. Peliä pelaattiinkin Iirojen kenttäpuoliskolla ja tytöt joutuivat puolustuskannalle. Kun peliä oli pelattu kuitenkin 19 min. Kristiina Lappalainen sai Sanni Lepistöltä syötön, josta "Krisse" täräytti kaukolaukauksella Iirot johtoon 0-1. Oliko maali ansaittu, siitä voi olla montaa mieltä ... Jalkapallo peli ei aina ole "oikeuden mukainen", mutta näin kuitenkin päästiin johtoon. Olemme monasti itse hallinneet peliä selkeästi, mutta vastustaja saa yllättävän maalin. Kerran näinkin. Peli jatkui kuitenkin maalin jälkeen samansuuntaisesti, mutta takaiskuilta vältyttiin.

Puoliajalla valmennus herättelee joukkuetta, jolloin toisella jaksolla peli tasoittuu hieman. Pelin 48min. tytöt saavat kulmapotkun, jonka seurauksena Selma Laaksonen syöttää Helmi Sipilän hyvään laukaus paikkaan, josta "Hemu" hallitusti siirtää Iirot 0-2 johtoon. Vastustaja lisää entisestään liikettä ja rohkeutta pelaamiseensa, joka tuottaakin pelin 57min. tulosta tilanteeksi 1-2. Pelin loppu on tottakai kiihkeää, mutta maaleja ei enää nähdä, joten lopputulokseksi kirjataan nihkeä vieras voitto 1-2 (0-1).

Pelin lopputulos voidaan kirjata torjuntavoitoksi, suuren sairastelu ja loukkaantumissuman vuoksi, josta saatiin kuitenkin kirjattua 3p. Tulevan viikon tavoitteena onkin saada joukkueen sairastupalaisia treeni ja pelikentälle, josta päästään rakentamaan parempaa huomista.