Pallo-Iirot ja FC Jazz iskevät yhteen

17.4.2012


Piirin Valiosarjan mestaruus selvitetään keskiviikkoiltana kello 19.00 Äijänsuon stadionilla.

Vähiin käy ennen kuin loppuu. Nimittäin Iirojen treenimatsikausi ennen sunnuntaina 29.4 pelattavaa sarja-avausta. Ennen sitä Iirot pelaa vielä kaksi harjoitusottelua, joista ensimmäinen on tulikiven katkuinen paikallistaisto FC Jazzia vastaan keskiviikkona.

Porin ja Rauman väliset taistot Satakunnan herruudesta ovat tuttuja Pallo-Iirojen keskikentällä vaikuttavalle intohimoiselle jääkiekkofanaatikolle Peetu Peltoselle. Hän iskee innolla rakkaiden vihollisten kimppuun.

- Kiekossa sota-alueet ovat maalinedustalla, mutta mun oma sota-alue on keskiympyrän liepeillä. Aivan varmasti pommia tulee, jos punaisia eksyy raiteille, Peltonen viestittää punaiseen leiriin.

Asetelmia kohdilleen kautta varten

Ketään ei kunnioiteta, eikä väistellä, mutta ei myöskään metsästetä.

- Mitään likaista ei tietenkään, mutta kyllä näissä peleissä ihan eri lataus on kuin jos vastustaja tulee puolen Suomen takaa.

Porilaiset ovat ärsytettyjä, sillä Jazz tippui rankkareilla Atlantikselle Suomen Cupissa ja himoittu ottelu liigaseuraa vastaan jäi saamatta. Cup-tappiosta huolimatta paprikapaidat ovat olleet muikeassa vireessä treenikaudella ja kaataneet muun muassa SJK:n cupissa ja Ilveksen vieraskentällä.

- Haetaan vähän jo asetelmia kauteen. Kun nyt lyödään vakuuttava esitys tauluun, niin Porissa jo vähän tutisee, kun mennään ekan kerran vierailulle, Peltonen tykittää.