Englantilainen jalkapallokoulu

13.2.2012


Vielä on mahdollisuus ilmoittautua mukaan englantilaisten huippuvalmentajien pitämään jalkapallokouluun, joka pidetään harjoitteluhallissa 20.-23.2.2012. Kit Carsonin lisäksi mm. maalivahtivalmentajana mm. Jon Sheffield, jolla liigapelejä takana n. 350.

 

Englantilainen jalkapallokoulu pidetään 4. kerran Raumalla 1997-2003 syntyneille tytöille ja pojille (muu ikä ei ole este). Osallistujat jaetaan ryhmiin ikäluokan (tarvittaessa myös taitotason) mukaan, joten kaikki saavat mahdollisimman paljon hyötyä valmennuksesta. Kouluun ei ole taitotaso vaatimuksia.
 

Kit Carson on pitänyt useita jalkapallokouluja Suomessa ja poikkeuksetta valmennuksen tasoa on hehkutettu huippulaatuiseksi. Carson on tehnyt nimeään tunnetuksi myös isiensä mailla. Kitin valmentamista junioreista yli 100 pelaa ammattilaisena useiden valioliigajoukkueiden lisäksi Englannin, Walesin ja Tanskan maajoukkueissa, kirkkaimpana heistä tunteita herättävä walesilainen hyökkääjä Craig Bellamy (mm. ex-Liverpool, West Ham ja Manchester City). Carson on myös toiminut myös Chelsean kykyjenetsijänä. Muutama jalkapallokoulussa ollut poika on saanut koulun jälkeen kutsun Englantiin ja on päässyt pelaamaan FC Histonin akatemian mukana turnauksissa eri puolilla Eurooppaa. Hiihtolomalla (2011) pidetystä jalkapallokoulusta 4 poikaa pääsi mukaan pelaamaan FC Histonin mukana Kokkola Cuppiin. Oletko kenties sinä seuraava lähtijä?

 

Jalkapallokoulun järjestäjänä on Pallo-Iirot C97.

 

Ilmoittautuminen alla olevasta linkistä:

 

http://www.goldensungolf.fi/index.php?article_id=767&__from_id__=4