P-Iirot ja FC Jazz jälleen tasatulokseen

18.4.2011


Viimeksi Porissa FC Jazz kampesi itsensä viime hetkillä tasoihin. Nyt oli Iirojen vuoro tulla takaa rinnalle. Ottelu päättyi 1-1.

Ensimmäisellä puoliajalla kotijoukkue esitti ajoittain mainiota pallonliikuttelua. Huippuvaaralliset tilanteet jäivät kuitenkin syntymättä, parhaaksi jäi ehkä Juho Torkkelin kova mälli rangaistusalueen rajoilta.

Maalinteko alkoi toisella puoliajalla ja sen aloitti vierasjoukkue. Joonas Laurikainen pommitti rimaan paristakympistä ja paluupallo kimmahti punapaitaisesta rinnasta Iirojen maaliin.

Jo ennen maalia Rami Ahonen oli läpiajostaan nostanut pallon tolppaan. Iirot olikin jakson alun vaisumpi, mutta piristyi Juho Hyysalon tultua kärkeen.

Iirojen tasoitusmaalin nappasi tililleen Hyysalon yrityksen riparista Juho Patola ja yksi Hyysalon oikean laidan murtautumisesta päättyi jykevään tolppakutiin.

Voitonjanoinen valmentaja Pasi Lehtonen olisi mieluusti siirtynyt illanviettoon voitto takataskussaan.

- Olen tyytyväinen ensimmäisen puoliajan pallolliseen peliin ja siihen, että pystyimme nousemaan tasoihin. Epätasaisuudesta ottelujen sisällä ja yleensäkin olisi vaan päästävä eroon, Lehtonen turisi tunnekuohun tasaannuttua.