Uutta Pallo-Iiroilta: Tyky-palvelut

18.3.2011


Pallo-Iirot on ryhtynyt auttamaan yrityksiä liikunnallisen virkistystoiminnan järjestämisessä myyden Tyky-palveluja.

 Jokainen yritys varmasti haluaa työntekijöidensä olevan virkeitä, motivoituneita ja heidän keskuudessaan vallitsevan hyvän työilmapiirin.

Pallo-Iirot on ryhtynyt auttamaan yrityksiä liikunnallisen virkistystoiminnan järjestämisessä myyden Tyky-palveluja. Langat tämän homman pyörittämiseen löytyvät Katja Vastialan kätösistä.

- On nykypäivää, että yritys tarjoaa tällaisia palveluja. Yrityksillä on usein toimikuntia, jotka vastaavat työpaikkaliikunnan järjestämisestä. Tämä palvelumme on avuksi heille, Katja kertoo.

 Viisi valmista pakettia 

 Yrityksien henkilökuntien hyvinvointia ja työpaikkahenkeä vaalimaan Pallo-Iirot on suunnitellut viisi valmista pakettia. Mahdollisuus on myös räätälöidä itse lajirikas liikuntakurssi ja hikoilla siten vaikkapa kerran viikossa kyllästymättä huitomaan joka kerta sillä sählymailalla.

- Tarkoitus olisi pitää tapahtumat hauskoina ja saada vähemmänkin liikkuvat tätä kautta innostumaan liikunnasta. Eivätkä tapahtumat ole mitään verta ja hikeä, vaan tarjolla on myös luentoja, venyttelyä ja rentouttavaa niska- ja hartiajumppaa, Katja teroittaa.

Kaikkien pakettien kirsikaksi kakun päälle on mahdollista saada sauna ja ruokailu. Vaikea kuvitella toiminnantäytteiselle päivälle parempaa päätöstä kuin lihasten rentouttaminen saunan hellivissä löylyissä ja sen päälle herkullinen ruoka.

 

Klikkaa lisätietoa paketeista täältä!