Pallo-Iirot kolmen vuoden sopimukseen Kuusion kanssa

4.2.2011


Nikke
Nikke

Pallo-Iirot solmi eilen kolmivuotisen sopimuksen -94 syntyneen Niklas Kuusion kanssa. Talvikaudella vahvasti harjoituksissa ja harjoitusotteluissa esiintynyt keskikenttäpeluri tulee varmasti olemaan seuraamisen arvoinen pelaaja kesän mittelöissä.

Lempinimeä ”Nikke” totteleva nuorukainen nousi viime kauden loppupuolella ensimmäistä kertaa edustusjoukkueen harjoitusrinkiin. Hyvät näytöt harjoituksissa oikeuttivat debyyttiin vielä samalla kaudella, Salossa syyskuun alussa sarjakakkosta SalPaa vastaan pelatussa ottelussa Nikke ehti vähäisestä peliajasta huolimatta osoittamaan jo silloin, että taidot riittävät myös miesten tasolla.

Niklas itse on ymmärrettävästi ilahtunut ensimmäisestä pelaajasopimuksestaan: ”Älyttömän hienot fiilikset. Oli erittäin helppo päätös kirjoittaa paperi kasvattajaseurani kanssa”. Tavoitteekseen tulevalla kaudella Nikke ilmoittaa toivovansa mahdollisimman paljon peliaikaa seuran lippulaivassa. Nuorukainen kuitenkin tiedostaa kilpailun pelipaikoista ja haluaakin olla osaltaan myös auttamassa Reservijoukkuetta sekä A- ja B-junioreita, joissa hän saa myös ikänsä puolesta pelata.

Edustusjoukkueen vastuuvalmentaja Pasi Lehtonen on yhtäläisesti tyytyväinen saadessaan nuoren lupauksen ryhmäänsä: ”Nikke nousi viime kaudella edustuksen rinkiin ja on tämän puolen vuoden aikana osoittanut asenteellaan ja työmoraalillaan, että hän on sopimuksen arvoinen pelaaja. Täytyy kyllä muistaa, että tämä sopimus on vain välietappi hänen urallaan, tästä se kova työ vasta alkaa. Nyt on saavutettu harjoittelupaikka, seuraavaksi täytyy saavuttaa pelipaikka kokoonpanossa”. Niklas sopii hyvin Lehtosen pelifilosofiaan, jossa hänen erinomainen syöttötyöskentely ja pelinäkemys pääsevät oikeuksiinsa. ”Nikkestä on tulevaisuudessa varmasti paljon hyötyä Pallo-Iiroille”, lupaa valmennusvelho raumalaisille futisfanaatikoille.