Englantilainen jalkapallokoulu Raumalla 21.-24.2.

17.1.2011


Kit Carson
Kit Carson

Ei ole vielä ohjelmaa hiihtolomaksi? Nyt on! Tule laadukkaaseen ja ainutkertaiseen, englantilaisten ammattivalmentajien järjestämään jalkapallokouluun Raumalle ja saat ikimuistoisia kokemuksia ja ennen kaikkea laadukasta opastusta jalkapalloilijan urallesi!

Englantilainen jalkapallokoulu pidetään Raumalla talviharjoitteluhallissa 21-24.2 2011. Ma-To klo 10-16. Jalkapallokouluun tulee 3-4 valmentajaa FC Histonin akatemiasta. Koulu on tarkoitettu 1996 - 2001 syntyneille tytöille ja pojille. Osallistujat jaetaan ryhmiin ikäluokan (tarvittaessa myös taitotason) mukaan, joten kaikki saavat mahdollisimman paljon hyötyä valmennuksesta. Kouluun ei ole taitotaso vaatimuksia, mutta muutama koulussa ollut lahjakas poika on saanut kutsun englantiin FC Histonin akatemiaan ja on päässyt pelamaan Histonin akatemian mukana pelejä euroopassa ja suomessa.Esim. Jonni Peräaho( http://www.kitcarsonfootball.com/football-schools-in-finland/finland-football-schools-news/jonni-peraaho ), joka pelaa nykyään Pallo-Iirojen B-junioreissa ja  on päässyt pelamaan Histonin Akatemian mukana, sekä Niko Laaksonen( http://www.kitcarsonfootball.com/football-schools-in-finland/finland-football-schools-news/a-chance-to-visit-england ).
Jalkapallokoulun hinta on 95€ sisältäen opetuksen, ruuan ja palkinnon viimeisenä päivänä. Tule mukaan viettämään unohtumaton hiihtoloma englantilaisten valmentajien kanssa. Hauskaa tulee olemaan takuulla kaikilla mukana olevilla.
Kouluun voit ilmoittautua alla olevasta linkistä.

http://penbox.damex.fi/gsg/index.php?article_id=767&

Ystävällisin jalkapalloterveisin, Pallo-Iirot C-juniorit

Liitteet