Vasile Marchis 2 vuoden jatkosopimukseen Pallo-Iirojen kanssa

5.10.2010


Vasile jatkaa edustusjoukkueen puolustuksen johtajana myös kaudet 2011 ja 2012. Eilen sorvattuun sopimukseen sisältyy myös vastuuvalmentajan rooli poikien B-juniorijoukkueessa.

Ensimmäisen kerran jo kaudella 2000 Pallo-Iirojen keltanutun päällensä pukenut Vasu aloittaa Raumalla tulevana vuonna jo kuudennen pelivuotensa. Kausien 2000 ja -01 jälkeen Vasu siirtyi kaudeksi 2002 Raumalta Poriin ja Veikkausliigaympyröihin. Kuusi kautta ja 101 ottelua Veikkausliigassa sisälsivät pestit FC Jazzissa, Tampere Unitedissa ja MyPassa, sekä liigamestaruuden TamU:ssa. Kaudelle 2008 Vasile palasi Raumalle ja Pallo-Iiroihin.

 

Pallo-Iirojen edustusjoukkueen vastuuvalmentaja Pasi Lehtonen kommentoi Vasilen jatkosopimusta seuraavasti:

- Valmentajana olen iloinen, että kokenut ja luotettava pelaaja jatkaa joukkueemme tukipilarina vielä tulevat kaksi kauttakin. Vasu osoitti menneellä kaudella, että pystyy edelleen olemaan johtava pelaaja. Hänellä on erittäin ammattimainen asenne, mikä näkyy hänen päivittäisessä tekemisessä, jokaisessa harjoituksessa ja ottelussa. Hän toimii hyvänä esimerkkinä meidän nuoremmille pelaajille, jotka haluavat urallaan ylöspäin.

Vasile Marchis
syntymäaika ja -paikka    22.2.1972 Maramures (Romania)

ottelut / maalit Pallo-Iiroissa 98 / 13

ottelut / maalit Veikkausliigassa

101 / 5