Andreas Blamo ja Howard Wong P-Iiroihin try-outille

11.3.2010

Andreas Blamo (kuva: www.hartfordhawks.com)
Andreas Blamo (kuva: www.hartfordhawks.com)
Howard Wong (kuva: www.hartfordhawks.com)
Howard Wong (kuva: www.hartfordhawks.com)

Pallo-Iiroihin saapui eilen Yhdysvalloista kaksi pelaajaa try-outille. Molemmilla pelaajilla on tausta Hartfordin yliopistossa kuten viime kaudella Iiroissa pelanneilla Matt Glaeserilla, Daniel Antunezilla ja Jeremy Barlow'lla.

Try-out pelaajat ovat siis Andreas Blamo sekä Howard Wong. Andreakselle Rauma ja Pallo-Iirot ovat tuttuja sillä hän treenasi viime kesänä Iirojen mukana vieraillessaan viime kauden jenkkivahvistuksiemme luona. Hän on hyökkääjä jota Jeremy Barlow kuvaa suoraviivaiseksi maalintekijäksi. Blamo on Liberian kansalainen, mutta hän on asunut ja pelannut jalkapalloa Yhdysvalloissa jo useamman vuoden ajan.

Vuonna -85 syntynyt keskikenttäpelaaja Howard Wong puolestaan on Jamaikan kansalainen. Hän on pelannut Yhdysvalloissa vuodesta 2005 ja on pelannut keskikentän lisäksi myös hyökkääjänä. Howard on kuulunut Jamaikan alle 17-vuotiaiden sekä alle 20-vuotiaiden maajoukkueeseen. U-20 maajoukkueessa hänellä on yli 20 ottelua vyöllään.

Molempien pelaajien kohdalla sopimus on laadittu siten että ensin on try-out jakso 10.4. asti, jonka jälkeen päätetään tehdäänkö jommankumman tai molempien kanssa pidempisopimus. Valitettavasti heidät tullaan näkemän tositoimissa ensin vieraskentällä ja vasta huhtikuun ensimmäisenä päivänä kotikentällä. Heidän ensi esiintyminen nähtäneen sunnuntain (14.3.) ottelussa Turussa kun Iirot kohtaa Sinimustat Kupittaalla klo 14.30. Muut try-out jakson ottelut ovat: to 18.3. Musa Porin UK-tekonurmella klo 18.30, la 27.3. Someron tekonurmella SoVo ja viimeisenä siis Äijänsuolla Sinimustat to 1.4. klo 19. Sinimustat ottelun jälkeen onkin jo luvassa Iirojen avaus Suomen cuppiin kun cupin kolmannen kierroksen ottelut pelataan huhtikuun alussa. Kolmannen kierroksen vastustaja arvotaan 19.3.