Miesten edustusjoukkueen sopimustilanne

31.10.2006

Pallo-Iirojen Kakkosessa pelaava miesten edustusjoukkue alkaa hahmottua. Yhdentoista viime kesän pelaajan kanssa on solmittu jatkosopimukset. Lisäksi muutaman kanssa ollaan sopimus-asioissa loppusuoralla. Hyvän syyskierroksen pelanneen joukkueen runko pysyy hyvin kasassa. Uusina pelaajina tähän mennessä joukkueeseen on liittynyt raumalaisille tuttu maalivahti Mikko Salminen, sekä viime kesänä PoPan puolustuksessa pelannut Ville Ulanen. Molempien pelaajien sopimukset ovat kestoltaan kaksivuotisia.

Lisäksi joukkueen keskikentälle ja hyökkäykseen haetaan edelleen kahta kokenutta pelimiestä. Muutamiin pelaajiin ollaan oltu yhteyksissä, mutta koska kotimainen liigakausi on vasta päättynyt, mitään lopullisia pelaajasopimuksia ei ole vielä solmittu.

 

Valmennustiimiin Tero Suonperän ja Matti Lehtosen avuksi on tarkoituksena kiinnittää yksi valmentaja. Joukkueen huolto pysyy edelleen vankasti Topi Saarilehdon ja Riku Vahannon käsissä.

 

Uutta raumalaisessa jalkapallossa on se, että Pallo-Iirot on kutsunut lupaavia nuoria pelaajia kuusi viikkoa kestävälle harjoitusjaksolle. Tarkoituksena olisi, että nyt harjoituksissa olevasta 13 nuoresta pelaajasta muutama yltäisi tammikuun alussa yhteisharjoittelun aloittavaan Pallo-Iirojen edustusjoukkueeseen.

 

Seuran sopimuspelaajat lokakuun lopussa

maalivahdit:   Antti Keskitalo ja Mikko Salminen

puolustajat:   Aleksi Kanerva, Ville Ulanen, Saku Peltonen, Antti Koskinen

keskikenttä:   Rian de Souza, Sami Vahanto, Juho Torkkeli, Mika Saari, Victor Bodbacka

hyökkääjät:   Jukka Raivio, Ari Qvist

 

Lisätietoja Tero Suonperä   041-5026669