C92 Kuopion turnauksen

5.2.2006

Vuoden 2005 turnauksesta!
Vuoden 2005 turnauksesta!

seitsemänneksi...

Pallo-Iirojen C92 poikien joukkue osallistui viikonloppuna Kuopiossa järjestettyyn oman ikäluokkansa kutsuturnaukseen, johon oli kutsuttu 92 ikäluokan omien piiriensä viime vuoden voittajia ja Iirot sijoittui lopulta turnauksen seitsemänneksi.
Lauantain alkusarjan ensimmäisessä pelissä oli vastassa MP (Mikkeli), joka päättyi tasatulokseen 2-2. Toisessa alkusarjan pelissä Iirot voitti GrIFK:n (Kauniainen) 3-2 ja kolmannessa ottelussaan he kärsivät 0-2 tappion FC Hongan Magic Yellow (Espoo) joukkueelle. Iirot sijoittui alkulohkossaan kolmanneksi maalieron takia ja joutui sunnuntain sijoitusotteluihin pelaamaan sijoista 5-8.
Sunnuntain ensimmäisessä ottelussa tuli vastaan FC Hongan toinen joukkue BlackMagic, jolle jo hieman väsyneet ja vammoista kärsineet Iirolaiset hävisivät 0-4 ja pelasivat viimeisen ottelunsa sijoista 7-8. Siinä vastaan tuli jo alkusarjassa kohdattu GrIFK ja Iirolaiset kuitenkin jaksoivat tsempata ottelun edukseen lukemin 4-2.
Ottelut pelattiin Kuopiohallissa mutta pelialusta oli hyvin kehno. Otteluissa tapahtui lukuisia loukkaantumisia lähinnä jalka- ja selkävammojen muodossa, koska kentän pinta oli kova sekä tahmea.