Pallo-Iirot - TKT 1-1

22.1.2006

Pallo-Iirojen miehet aloittivat harjoitusottelukautensa...

Pallo-Iirojen miehet aloittivat kevään harjoitusottelut tasapelillä 1 -1 (0-1). Vastustajana Rauman talviharjoitteluhallissa oli TKT Tampereelta. Ottelu oli kenttätapahtumiltaan tasainen ja ajoittain jopa vauhdikas. Ottelun molemmat maalit tulivat puoliaikojensa lopussa. Tamperelaisten maali syntyi omana maalina, kun iiropuolustaja yritti estää tamperelaisten syöttöyrityksen, mutta liukui pallon omaan maaliin.

Ottelun toinen puoliaika alkoi kotijoukkueen vahvalla esityksellä ja tamperelaiset olivat aivan altavastaajina, kun kotijoukkue vyörytti hyökkäyksiään keskeltä ja molempien laitojen kautta. Selkeitä maalipaikkoja 20 minuutin aikana syntyi kuutisen kappaletta, mutta maaliverkon sijasta pallon päätyi maalin ohi kentän päätyverkkoon. Kotijoukkueen tasoitusmaalin ottelun viimeisellä minuutilla viimeisteli Jussi Mäkilä.

- Olen  tyytyväinen joukkueen nousujohteiseen pelaamiseen. Joukkue on uudistunut melkoisesti ja teimme tarkoituksellisesti paljon vaihtoja ja peluutimme useita pelaajia. Lisäksi ennen ottelua painotin pallollista pelaamista ja mielestäni onnistuimme siinä ajoittain jopa hyvin, vaikka vastustaja karvasikin aktiivisesti  ylhäältä. Lisäksi saimme ansaitun tasoitusosuman aivan kuin palkinnoksi hyvän yrityksemme päätteeksi, sanaili kotijoukkueen valmentaja Tero Suonperä ottelun jälkeen. 

Pallo-Iirojen avauskokoonpano: Viljanen, Lehtonen, Peltonen, Kauppi, Kanerva, Saari, Bodbacka, Andrasen, Torkkeli, Vahanto ja Gaetti. Vaihdosta kentälle tulivat: Lummikko, Ihala, Tukiainen, Nyholm, Raivio ja Mäkilä.

Pallo-Iirot pelaa kevään aikana paljon harjoitusotteluita. Seuraava ottelu pelataan ensi sunnuntaina 29.1. klo 14.30 ja vastustajaksi Raumalle saapuu PIF Paraisilta.