Naiset kaatoivat FC Sport-j:n harjoitusottelussa

8.2.2020


Pallo- Iirojen naisten edustusjoukkue pelasi ensimmäisen harjoituspelinsä ykkösen joukkuetta vastaan lauantaina. Lopputulos 3-1(2-0) oli melko oikeudenmukainen ottelun kulkuun nähden.

Iirottaret hallitsivat pallollista peliä ja Sport pyrki iskemään vastaan. 21 minuuttia oli kellossa kun Jessica "Jaska" Kannosto iski maalin edestä Heta Lepistön millimetrin tarkan syötön maalin perukoille. Kuusi minuuttia myöhemmin oli myös Porista harjoitusvahvuuteen siirtyneen Matilda "Maska" Vehmaston vuoro siirtää kotijoukkue 2-0 johtoon.

Iiroilla pelasi maalissa B-tyttöjen joukkueesta Julia Aarnio. B-tytöistä Mira Pärssinen, Ella Kaila sekä Anniina Raitanen debytoivat naisissa toisella jaksolla hyvällä menestyksellä.

54. minuutilla Jessica Kannosto teki toisen maalinsa kovalla kaukolaukauksella ja peli oli 3-0.

Sitten minuuttia myöhemmin Iirojen puolustus nukahti ja Sport pääsi kaunistelemaan numeroiksi 3-1. Kotijoukkueella oli paikkoja suurempaankin voittoon, mutta Sportin puolustus ja ennenkaikkea maalivahti pelasivat uhrautuvasti ja estivät lisämaalien synnyn.

" Tosi hyvää pallollista peliä ajankohtaan nähden. Myös töitä tehtiin kiitettävän hyvin", kertoi Iirojen päävalmentaja Iiro Koivula. "Tämä peli todisti nyt ainakin sen että olemme oikeassa sarjassa. Hallitsimme peliä niin selkeästi ja pelaaminen oli yllättävän vaivattoman näköistä. Paljon onnistujia ja paljon onnistumisia, tästä saadaan positiivista buustia harjoitteluun", jatkoi Koivula.

Seuraavaksi Iirottaret esiintyy kotikentällään Alsecco stadionilla lauantaina 29.2 klo 15:00, jolloin vieraaksi saapuu ÅIFK Turusta.