Juuso Aallon kaksi maalia siivittivät Pallo-Iirot voittoon

14.9.2019Pallo-Iirot onnistui lauantaina kaatamaan paikallisvastustaja FC Jazzin 0-2 ja nappaamaan Satakunnan herruuden Kakkosen kauden osalta itselleen.

Joukkueiden edellinen kohtaaminen juhannusviikolla päättyi tasapeliin 2-2, joten lauantain ottelu ratkaisi joukkueiden välisen paremmuuden. Tulos oli raumalaisten kannalta toivottu, kun peli päättyi 0-2 (0-2)

Ottelu alkoi tasaisesti ja FC Jazz sai ensi minuuteilla luotua ensimmäisen hyvän tilanteen. Pallo-Iirot sai kuitenkin pallonhallintaa itselleen ja pääsi luomaan hyviä hyökkäyksiä. Noin kymmenen minuutin kohdalla Emenike sai kaksi kertaa lyhyen ajan sisään hyvän tilanteen viedä Iirot johtoon, mutta pallo molemmilla kerroilla hieman ohi.

Pallo-Iirot hallitsi peliä ja pystyi luomaan hyviä hyökkäyksiä ja tilanteita. Palkinto tuli 40 minuutin kohdalla kun Juuso Aalto iski maalin edestä kauden ensimmäisellään raumalaiset johtoon. Seuraavaa maalia ei tarvinnut odotella kuin minuutin verran, kun Aalto iski pallon maaliin jo toistamiseen.

- Meillä oli paikkoja tehdä useampikin maali ensimmäisellä jaksolla ja tehdä johtoasemastamme vieläkin vahvempaa, päävalmentaja Scott Green toteaa.
 

Sarjataulukossa tasoihin
 

Toinen puoliaika oli ensimmäistä huomattavasti tasaisempi. FC Jazzilla oli omat paikkansa kaventaa ottelu, eikä Iirojenkaan kolmas kaukana ollut.

Loppupelin raumalaiset pystyivät tehokkaasti pitämään palloa hyökkäysalueella eikä kotijoukkue saanut enää kunnon kiriä aikaiseksi. Satakunnan paremmuus ratkesi ja kolme pistettä Raumalle.

- Ansaitsimme tänään voiton. Olen tyytyväinen joukkueeseen, hyökkääjiin ja siitä miten hallitsimme palloa etenkin ensimmäisellä jaksolla, toisella se ei onnistunut aivan niin hyvin. Jos Jazz olisi saanut maalin, he olisivat päässeet mukaan peliin. Onnistuimme kuitenkin pitämään heidät hyvin pois parhaimmilta paikoilta. Tulimme tänne voittamaan ja sen teimme, nyt nousimme Jazzin kanssa tasapisteisiin ja maalieron avulla vielä ohi.

- Olen ylpeä joukkueen esityksestä ja iloinen, että Juuso sai iskettyä kaksi hienoa maalia. Kliinisellä viimeistelyllä maaleja olisi saatu enemmänkin, mutta tämä riitti tänään, Green päättää tyytyväisenä.

Ensi lauantaina 21.9. raumalaiset kohtaavat kotonaan KäPan. Ottelu on opiskelijapeli, johon opiskelijat haalareilla ja opiskelijakortilla ilmaiseksi sisään.