”Raumalla ollut ihan kivaa näin porilaisena”

1.8.2019


Pallo-Iirot kohtaa lauantaina Äijänsuolla GrIFK:n. Joukkueen vahvuudessa ottelussa ovat edelleen myös Waltteri Riihimäki ja Aleksi Leppänen, joiden lainasopimuksia jatkettiin kauden loppuun asti.

Pallo-Iirot palasi takaisin voittojen tielle komealla 3-0 -voitolla Tampere Unitedista. Alsecco stadionille oli saapunut hyvä määrä ihmisiä seuraamaan hellepäivän ottelua.

– TamU-ottelusta jäi hyvä fiilis. Kiva, että niin moni raumalainen oli löytänyt paikalle ja katsomossa oli hyvä meininki. Päälle vielä kolmen maalin voitto, joka lämmittää kyllä sydäntä. Pääsi niin fanit kuin joukkuekin iloisilla mielillä Pitsiyön viettoon, Waltteri Riihimäki summaa.

Riihimäki ja Aleksi Leppänen liittyivät joukkueeseen KaaPo-ottelun alla. Pelaajien kanssa sovittiin ensin vähintään kolmen ottelun lainasta, ja nyt lainasopimuksia jatkettiin aina kauden loppuun asti. Tarpeen vaatiessa MuSa voi kuitenkin kutsua pelaajansa takaisin.

– Jätkät otti hyvin vastaan heti ensimmäisestä päivästä lähtien ja peli kerrallaan, kun mennään eteenpäin, niin kemiatkin kentällä paranevat. Ja Raumallakin ollut ihan kivaa näin porilaisena, Riihimäki virnistää.

– Vaikka olen vasta 23-vuotias niin on tullut pelattua jonkin verran ja korkeammallakin sarjatasolla, niin sitä kokemusta pyrin joukkueeseen tuomaan. Toki pyrin myös tekemään maaleja, vaikka toistaiseksi verkko ei vielä ole heilunut. Lupaan kuitenkin, että jossain kohdassa maalihanat aukeavat.

Äijänsuolle Pallo-Iirojen vieraaksi saapuu GrIFK, joka onnistui tiistaina ottamaan 2-1 -voiton FC Jazzista ja nousemaan jumbosijalta ohi TamUn. Pelatut 13 ottelua on tuonut kauniaislaisille kaksi voittoa ja 10 pistettä. Iirojen ja GrIFK:in välinen toukokuun lopulla pelattu ottelu päättyi tasapeliin 1-1.

Jokainen piste on joukkueille tällä hetkellä arvokas, sillä Kakkosen B-lohkossa on todella tasaista. Sarjakärki Gnistan on ottanut KaaPoon yhdeksän pisteen etumatkan, mutta seuraavan yhdeksän pisteen sisään mahtuukin sitten jo kahdeksan joukkuetta.

– Pelitapa, jolla olemme nyt pelanneet pari viime peliä on ollut ihan toimiva, ja viime peli oli hyvä osoitus siitä, miten pystymme pelaamaan joukkueena. Kunhan jatketaan samalla tavalla, saadaan palloa ylös ja tehdään paikoista maalit, niin eiköhän sillä jälleen saada pisteet jäämään Raumalle, Riihimäki päättää.

Pallo-Iirot – GrIFK lauantaina Alsecco stadionilla 3.8.2019 klo 17, tervetuloa!