Pallo-Iirojen Naiset palaavat tauolta

24.7.2019


Kuukauden kestänyt sarjatauko on torstaina ohi Iirojen Naisten joukkueen osalta ja huomenna torstaina palataan tositoimiin.

Kakkosen A-lohko jatkuu Raumalla torstaina 25.7 ottelulla Pallo-Iirot - KaaPo. Naiset lomailivat muutaman viikon keräten voimia syyskierrokselle ja nyt on jälleen kaksi viikkoa treenattu tosimielellä. Lohkossa tilanne on se, että NJS on karannut jo 8 pisteen päähän Iiroista, ja Härmä on toisena, pisteen edellä kolmantena majailevia Iironaisia. Vastustaja KaaPo on sarjassa sijalla 8, kymmenellä pisteellä. Keväällä sarja- avauksessa Kaarinassa Iirot oli parempi numeroin 8-1. Sen jälkeen KaaPo on parantanut peliään ja luvassa on varmasti tiukka taisto kolmesta sarjapisteestä.

Iirojen tilannetta helpottaa se, että Saara Laaksonen on jälleen pelikuntoinen, kesäkuussa RaiFu- ottelussa sattuneen loukkaantumisen jälkeen. Lisäksi B-tytöistä ovat mukana maalivahti Julia Aarnio sekä U16- tyttömaajoukkueessakin pelaava hyökkääjä Viivi Ollonqvist.
" Odotettavissa on varmasti vaikeampi peli kuin ensimmäinen yhteenotto Kaarinassa. KaaPo on vahvistunut sen jälkeen, ja myös parantanut peliään. Meillä oli vaikeampi jakso kevätkierroksen lopulla, mutta uskon  että olemme jälleen valmiita palaamaan omalle tasollemme ja voittojen tielle", kertoo Iirojen päävalmentaja Iiro Koivula. "Muutamia poissaoloja on loukkaantumisten ja työesteiden takia, mutta luotan täysin siihen että rinkimme laajuus ja nyt myös B- tytöistä tulevat pelaajat riittävät siihen, että pelimme taso ei kärsi yhtään", jatkaa Koivula.

Naisten kakkosen A-lohkon ottelu Pallo-Iirot - KaaPo Alsecco Stadionilla torstaina 25.7 klo: 19:15. Tervetuloa seuraamaan Iironaisten edesottamuksia!!