Nuorten maajoukkuepelejä pelannut Erik Mirel Pallo-Iiroihin

10.4.2019

Erik Mirel on jo pelannut edustusjoukkueen kahdessa harjoitusottelussa.
Erik Mirel on jo pelannut edustusjoukkueen kahdessa harjoitusottelussa.

Keskikenttäpelaaja Erik Mirel on alkavalla kaudella osa Pallo-Iirojen edustusjoukkuetta. Hän saapuu Raumalle vuoden mittaisella lainasopimuksella FC TPS:sta.

Pallo-Iirojen keskikenttä saa vahvistusta, kun Erik Mirel, 19, siirtyy FC TPS:sta Raumalle lainasopimuksella.

Pari vuotta sitten U17-maajoukkueessa pelannut Mirel on FC TPS:n GANT Akatemian pelaaja, ja pelannut pääosin A-poikien SM-sarjaa. Alkuvuonna peliminuutteja kertyi kolmessa Suomen Cup -pelissä, mutta kauden alkaessa FC TPS:n edustusjoukkueen keskikentän pelipaikoista on kova kilpailu. Tahto kartuttaa kokemusta miesten peleistä toi Raumalle.

- Keskustelimme valmentajani kanssa siitä, että peliaika Tepsin Ykkösessä on tiukassa. Pallo-Iirot oli kiinnostuneita ottamaan minut, joten kävin testaamassa ja kun kaikki näytti hyvältä, päädyttiin tähän ratkaisuun, Mirel avaa.

Vuonna 2000 syntynyt Mirel on jo hetken ehtinyt olemaan Pallo-Iirojen mukana ja ensivaikutelma on miellyttänyt.

- Sen ajan mitä olen mukana nyt ollut, niin hyvältä on vaikuttanut. Hyvä jengi ja kaikki ovat ottaneet minut hyvin vastaan.

Pallo-Iirojen kausi Kakkosen B-lohkossa alkaa toukokuun ensimmäisenä viikonloppuna. Mirelille kyseinen lohko on tuttu viime kaudelta, kun hän pelasi kolmessa ottelussa SalPa:n pelipaidassa. Saldona otteluista 163 pelattua minuuttia ja yksi syöttöpiste.

- Tähän kauteen lähdettäessä tavoitteena on pelata hyvä kausi ja auttaa joukkuetta taistelemaan noususta Ykköseen. Koen, että oma vahvuuteni kentällä on pallonhallinta ja tekniikka. Puolustuspään pelaamisessa on ehkä eniten kehitettävää.

Päävalmentaja Scott Green on tyytyväinen Mirelin saapumisesta Pallo-Iiroihin.

- Mirelillä on hyvät tekniset ominaisuudet ja hyvä liikkuvuus. Peliälyssä on vielä kehitettävää, koska kyseessä kuitenkin nuori pelaaja. Uskon hänen olevan hyvä lisä meidän joukkueeseemme.

Mirelin lainasopimus on vuoden mittainen, mutta FC TPS:lla on oikeus kutsua hänet takaisin Turkuun heinäkuun lopussa.