Miska Rantamäki ja Jere Niiranen uusia sopimuspelaajia

24.1.2019


Viime kaudella Pallo-Iiroissa pelannut Jere Niiranen jatkaa ja uutena miehenä riveihin liittyy TuWe:ssa pelannut Miska Rantamäki.

21-vuotias Miska Rantamäki tuli Pallo-Iirojen tryoutille mukaan joulukuussa. Päävalmentaja Scott Green vakuuttui Rantamäen otteista harjoituskentällä ja halusi hyökkääjänä tai laiturina viihtyvän pelaajan joukkueeseensa.

- Miska tarjoaa meille energiaa, nopeutta ja voimaa. Hän tykkää juosta linjojen taakse mikä antaa lisää tilaa Juuso Aallon tapaisille pelaajille, päävalmentaja Scott Green kuvailee.

- Se on tärkeää pelitavassa, jota tulemme toteuttamaan.

Raumalla OKL:ssa lastentarhanopettajaksi opiskeleva Miska Rantamäki on syntynyt pääkaupunkiseudulla, mutta jalkapallokasvatuksensa mies on saanut Keski-Suomessa. Pallo-Iirojen menoon Rantamäki on tykästynyt. Viime kaudella Miska pelasi Iiroja vastaan TuWe:n riveissä.

- Olen tykännyt erityisesti harjoitusten vauhdista. Tottakai välillä tempo on ottanut päähänkin, mutta kyllä sen ymmärtää että kehittyykin samalla. Pitää vaatia itseltä enemmän. Kyllä mä olen tykännyt, Miska kertoo.

20-vuotias laitapuolustaja Jere Niiranen sai myös sopimuksensa tryoutin kautta. Kumpikin pelaaja on myös huomenna mukana Kakkosen Cupissa SalPa:a vastaan.

- Hän on teknisesti taitava. Hänen pitää parantaa fysiikkansa kanssa. Hän on älykäs pelaaja pallon kanssa ja tietää mitä pallon kanssa tehdä eri tilanteissa. Kun saamme fysiikkaa paranettua, niin hänestä saadaan hyvä pelaaja meille.

 

Pallo-Iirot hakee vielä täsmävahvistuksia

Pallo-Iiroilla on nyt kasassa 22 sopimuspelaajaa. Joukkue hakee vielä täsmävahvistuksia, mutta mille pelipaikoille siitä Scott Green kertoo seuraavasti.

- Haluamme aina vahvistaa joukkueen selkärankaa. Se on tärkein asia. Kuitenkin on tärkeää ymmärtää, että nykyiset pelaajat saavat ensin johdonmukseisti näyttää onko heistä vaaditulle tasolle. Sen jälkeen tunnistamme mille pelipaikoille tarvitsemme ja haemme vahvistuksia.

- Nykypelaajat ovat ansainneet pitää pelipaitaa ja jokaiselle mahdollisuus suodaan näyttöjen perusteella, Green päättää.

Hyökkääjä Juuso Snicker aloitti asepalveluksen Hämeenlinnassa, joten pelaaja ei ole Pallo-Iirojen mukana.

Sopimustilanne.