Kauden viimeinen vieraspeli FC Bodan kotikentällä

5.10.2018


Pallo-Iirojen toiseksi viimeinen peli on pitkälti sarjataulukon kannalta panokseton. Raumalaiset ovat varmistaneet nousun Kakkoseen ja FC Bodan putoaminen Neloseen on myös varmistunut. Peli tarjoaa tilaisuuden sellaisille pelaajille, jotka ovat saaneet vähemmän vastuuta kuluneella kaudella.

FC Bodan kevätkierros sujui hyvin ja joukkue keikkui sarjassa parhaimmillaan jopa ylemmässä kolmanneksessa. Syyskierros on kuitenkin ollut Bodalle sysimusta sillä joukkue on hävinnyt kaikki pelinsä.

Viimeksi FC Boda on voittanut tai saanut pisteitä kesäkuun 13.päivä. Silloin idyllisellä kotikentällä kaatui Wilpas. Putoaminen Länsi-Suomen piirin Neloseen on siis ratkennut, joten kotijoukkueenkaan kannalta lopputuloksella ei ole suurta merkitystä, mutta varmasti kotiyleisö halutaan hyvästellä kuluvan kauden osalta ryhdikkäällä esityksellä ja mielellään voitolla.

FC Bodan riveistä huomattavaa on ollut Ahmed Al-Shekhlin maalivire. Mies on tehnyt tällä kaudella 11 maalia. Pallo-Iirojen paras maalintekijä on ollut Emenike 10:lla maalilla ja 6 maalia ovat tehneet Eetu Kaipio ja Aallot Juuso sekä Jussi.

 

Kokoonpanoon tulossa muutoksia, valmistautumiseen ei

Pallo-Iirojen kokoonpanoon on tulossa muutoksia jo pelkästään sen vuoksi, että Joonas Manzo ja Eetu Setänen ovat pelikiellossa. Loukkaantumisten vuoksi sivussa ovat Aleksi Pihlainen, Valtteri Veijanen ja Nico Rinne.

Valmistautumiseen ei kuitenkaan ole tulossa muutoksia. Päävalmentaja Akusti Salonen lähtee otteluun sama tavoite mielessään kuin aina.

- Lähdemme kahteen viimeiseen peliin samalla tavalla miten olemme lähteneet muutenkin tällä kaudella. Samat tavoitteet niissä on kuin aikaisemminkin.

- Muutoksia kokoonpanoon tulee jo korttitilien täyttymisen myötä ja muutama muu muutos tulee myös. Lähdemme pelaamaan kuten kaikki muutkin pelit - yksi tavoite mielessä, Salonen päättää.

Ottelusta tulossa tulosseurantaa täältä.