Jälleen tyytyminen tasapeliin

22.9.2018Pallo-Iirot pelasi toisen tasapelin putkeen. Sarjapaikastaan taisteleva TuWe oli kentällä yritteliäämpi ja raastoi jokaisen tilanteen loppuun asti. Pallo-Iirot ei saanut missään vaiheessa pallollista peliään käyntiin maalipaikkojenkin jäädessä vähiin.

Molempien joukkueiden maalipaikat olivat pelissä yhden käden sormilla laskettavissa, mutta kotijoukkue TuWe oli niissä niskan päällä. Pallo-Iirot aloitti ensimmäisen puoliajan kohtuullisesti.

- Pelissä oli hyvää yksi piste. Siihen se sitten jää, Akusti Salonen kommentoi heti pelin päätyttyä.

- Aloitimme pelin hyvin ja ensimmäiset 25 minuuttia painoimme peliä TuWe:n alueelle. Sen jälkeen pikkuhiljaa peli alkoi kääntymään TuWe:lle. En tiedä onko meillä jokin kipsi vai mikä. 

- Hieman saimme ensimmäisen puoliajan lopussa peliä takaisin raiteilleen, mutta emme päässeet enää alun tasolle. 

 

Toinen puoliaika vaikea Pallo-Iiroille

Puoliajan jälkeen Pallo-Iirojen peli alkoi hajoamaan huonoihin syöttöihin ja huolimattomuuteen.

- Emme vaan pelaa tällä hetkellä hyvin. Siihen koitetaan nyt löytää ratkaisuja. Ensi viikolla tehdään ehkä jotain muunlaista. Yritämme saada rentoutta, rohkeutta ja uskallusta takaisin. Pelaamme nyt juuri niin kuin vastustaja tällä hetkellä haluaa, Salonen pohtii.

- Ensi viikolla menemme kohti MaPS-peliä. Pitää nyt luoda pelaajille onnistumisia ja positiivista ilmapiiriä, uskoa itseensä taas. Sitä kautta se tulee. Onnistumisia tarvitaan ja niitä pitää harjoitusten kautta tuottaa, Salonen päättää.

Pallo-Iirot pelaa seuraavaksi viikon päästä lauantaina kotiottelun sarjakolmosta MaPS:ia vastaan. Tärkeä ottelu, tervetuloa!