Isojen panosten lauantai

21.9.2018


Raunistulan kentällä pelataan lauantaina klo 14 alkaen isoista panoksista. Kotijoukkue TuWe on sarjassa toiseksi viimeisenä ja on tällä hetkellä putoajan paikalla. Neljä joukkuetta on kuitenkin pisteen sisällä, joten TuWe:lla on vielä kaikki mahdollisuudet säilyä.

Sarjaa on pelaamatta neljä kierrosta. TuWe:lla on jäljellä kolme kotipeliä, joista yksi on jo lohduttomassa tilanteessa olevaa FC Boda:a vastaan. TuWe laittaa varmasti kaiken peliin lauantaina sillä pisteen sisällä ovat myös Wolves, ÅIFK ja FC Inter2

Turkulaisten vire on ollut kuitenkin laskeva. Joukkue on hävinnyt viimeisestä seitsemästä pelistään kuusi. Toisaalta TuWe tasasi pisteet PIF:ia vastaan edellisellä kierroksella ja heinäkuun lopulta Raunistulasta löytyy voitto SoVo:akin vastaan. Kotikentällään TuWe osaa pelata ja on siellä vaarallinen.

- Raunistula ei varmasti ole helpoin paikka pelata, mutta kun asia tiedostetaan ja siihen valmistaudutaan henkilökohtaisella tasolla, niin ei pitäisi olla mikään ongelma, valmentaja Sami Vahanto linjaa.

- Muuten TuWe on aika tyypillinen joukkue tähän sarjaan. Puolustaa nöyrästi ja kurinalaisesti. Iskee myös vahvasti vastaan ja joukkueessa on muutama taitava yksilö. Joukkue myös pelaa loppuun asti.

Raumalla kevätkierroksella Pallo-Iirot voitti TuWe:n 3-2 lukemin Juuso Snickerin kahdella loppuhetken maalilla. Ottelu oli silloin Pallo-Iiroille vaikea, joten joukkue ei varmasti tule olettamaan mitään.

- Viime ottelu oli meille vaikea, mutta toinen puoliaika jo selvästi parempaa tekemistä. Tavallaan siitä on nyt hyvä lähteä jatkamaan. Tärkeä asia kuitenkin on, että miten me henkilökohtaisella tasolla valmistaudutaan ja valmistamme itsemme peliin. Meidän pitää taas ymmärtää mitä voittaminen vaatii ja ihan jokaisen pitää antaa kaikkensa joukkueelle, Vahanto paaluttaa.

Pallo-Iiroille ottelu on myös tärkeä. Otteluita on jäljellä neljä, joista kaksi pelataan kotikentällä MaPS:ia ja Wolvesia vastaan. Vieraskentällä vastaan TuWe:n lisäksi tulee FC Boda. Tällä hetkellä sarjajohto on 6 pistettä, joten kaikki on vielä auki myös nousutaistelussa. 

 

Kokoonpanossa loukkaantumishuolia

Pallo-Iirojen kokoonpanossa ei varmasti tulla lauantaina näkemään Juuso Aaltoa, puolustaja Valtteri Veijasta ja Aleksi Pihlaista sekä Nico Rinnettä, joka on alustavien arvioiden mukaan sivussa 3-4 viikkoa.

Lisäksi muutaman pelaajan kohdalla katsotaan päiväkohtaisesti tilannetta.

Tulosseurantaa luvassa täältä.