Iiro-Cup valtaa Äijänsuon viikonloppuna

7.6.2018

Iiro-Cup:in pelejä pelataan aamu yhdeksästä ilta seitsemään asti.
Iiro-Cup:in pelejä pelataan aamu yhdeksästä ilta seitsemään asti.

Pallo-Iirojen järjestämä Iiro-Cup -turnaus pelataan tulevana viikonloppuna 9.-10.6. Turnaus pelataan poikien G6-D13 ikäluokissa sekä tyttöjen G7 ja F9 ikäluokissa.

Äijänsuo täyttyy viikonloppuna iloisista lapsista, kun kahdeksatta kertaa järjestettävä Iiro-Cup starttaa. Paikalle saapuu joukkueita Rauman seudun lisäksi myös esimerkiksi Turusta, Tampereelta ja Helsingistä.

Turnauksessa pelaavat poikien ikäluokat G6-D13 sekä tyttöjen ikäluokat G7 ja F9. Uutena turnauksessa on G7-D13 poikien tasosarjat. Ottelut pelataan Äijänsuon stadionilla, hallinurmella sekä talviharjoitteluhallissa.

Ikäluokka F9 sekä siitä nuoremmat, saavat kaikki Iiro-Cup -mitalin muistoksi turnauksesta. Vanhempien ikäluokkien sarjoissa kolme parasta joukkuetta palkitaan ja sarjojen voittajat saavat pokaalin.

Turnaukseen on ilmoittautunut mukaan lähes sata joukkuetta, joten vauhdikkaita pelejä riittää. Pallo-Iirojen toiminnanjohtaja Kaija Savunen kehottaakin kaikkia saapumaan paikalle seuraamaan, kun nuoriso pelaa.

- Kioskista voi ostaa kahvia ja pullaa. Paikan päällä on myös arpoja, Pyörä-Nurmen myyntipiste ja muuta mukavaa. Säänkin puolesta on luvattu oikein kaunista, joten kannattaa ehdottomasti tulla paikalle!