Pallo-Iirot uudistaa ottelutapahtumaansa

3.4.2018


Miesten edustusjoukkueen ottelutapahtuma tulee kokemaan uudistuksia tulevalla kaudella. Luvassa on lapsiparkkia, paikallisten yrittäjien kanssa tehtävää yhteistyötä sekä erilaisia teemapelejä. Kauan kaivattu huoltorakennus tuo myös helpotusta saniteettitiloihin.

Kauden 2018 ensimmäinen ottelu pelataan kotikentällä tulevana lauantaina 7.4. klo 15 alkaen Someron Voimaa vastaan. Tulevaksi kaudeksi Iirojen joukkue on uudistunut, mutta myös ottelutapahtumaa halutaan kehittää ja tarjota raumalaisille jalkapallon ystäville erilaisia kokemuksia.

SoVo-ottelussa Pallo-Iirot kokeilee niin sanottua lapsiparkkia, joka rakennetaan Mini-Iirolandia henkisesti ohjaajien valvoessa lasten toimintaa. Paikallisista yrittäjistä Osteria Filippo tulee paistamaan paikalle aitoja italialaisia pizzoja, joita voi ostaa sliceina.

Pallo-Iirojen entinen pelaaja, vuoden raumalainen ja nuori yrittäjä Iiro Koski tulee myös paikalle esittelemään Raum Rome Paris - tuotteitaan. Upeita paikallisia ja ekologisesti tuotettuja tuotteita voi ostaa käteisellä ja kortilla.

Paikalla tullaan myös näkemään Pallo-Iirojen Iiro-maskotti! Myös ottelutapahtuman äänimaailmaa ja soittolistoja tullaan kehittämään tulevalle kaudelle.

Myöhemmin kaudella tulemme näkemään myös muita paikallisia yrittäjiä Pallo-Iirojen peleissä sekä muun muassa opiskelijoille suunnattuja pelejä.

Rauman kaupungin satsaukset Äijänsuolle tulevat myös näkymään tulevalla kaudella kun ottelutapahtuman viihtyvyyteen suuresti vaikuttavat saniteettitilat kokevat parannuksen. Huoltorakennus valmistuu ennen kesää ja sinne tulee myös yleisölle nykyaikaiset WC-tilat.

Uusi tekonurmi asennetaan myös kesän aikana.

Kuvankaltaista maailmanluokan sisääntuloa emme uskalla luvata, mutta parempaa ottelutapahtumaa kyllä. Tervetuloa viihtymään!