Harjoitusottelut käyntiin lauantaina

30.11.2017


Lauantaina 2. joulukuuta klo 13 Alsecco stadionille saapuu edelliskauden vastustaja Ilves2. Ottelu on samalla tuoreen päävalmentajan Akusti Salosen ensimmäisen Pallo-Iirojen peräsimessä.

Pallo-Iirot aloitti harjoittelun marraskuun toisella viikolla. Joukkue on harjoitellut nyt kolme viikkoa Akusti Salosen johdolla. Harjoitusrinki on ollut laaja sillä 21 sopimuspelaajan lisäksi mukana on ollut seuran A-junioreita sekä muun muassa seuran oma kasvatti Niilo Hautala, entinen Iirot-pelaaja Joonas Ojanen ja FC Kultsussa viime kaudella pelannut puolustaja Jere Niiranen.

Tuore päävalmentaja on käyttänyt aikaa myös joukkueeseensa tutustumiseen.

- Harjoittelua on takana kolme viikkoa ja keskittyminen niissä on ollut pelaajiin tutustumisessa. Hiljalleen käynnistellään moottoreita seuraavaa askelta varten. Harjoitukset ovat sujuneet hyvin ja joukkueen tekemisen taso on ollut todella hyvä. Tiesin joukkueen tekevän hyvin töitä ja nyt olen nähnyt tuon tekemisen tason käytännössä, Akusti Salonen kuvailee.

Lauantain ottelu palvelee myös tulevien harjoitusten suunnittelussa.

- Lauantain otteluun lähdetään vielä tutustumismielessä ja muutama poissaolo tuo mahdollisuuden tehdä kokeiluja joukkueeseen.

- Pelaajat saavat mahdollisuuden osoittaa osaamistaan pelitilanteessa mikä antaa aina selkeämmän kuvan mitä harjoitukset. Tämän ottelun perusteella voimme valmennustiimin kanssa tehdä tarkennuksia tammikuun suunnitelmiin ja saamme kuvan siitä miten lähdemme harjoittelua viemään eteenpäin.

Ottelun jälkeen Pallo-Iirot harjoittelee vielä ennen siirtymistä joulutauolle.

- Tämän ottelun jälkeen harjoitellaan vielä pari kolme viikkoa ennen joulutauolle lähtemistä, Salonen päättää.

Pallo-Iiroilta varmasti sivussa lauantain harjoitusottelusta on esteen vuoksi Eetu Kaipio ja Eetu Setänen sekä loukkaantumisista kovaa vauhtia kuntoutumassa olevat keskikenttäpelaaja Miika Pertola ja puolustaja Juho Nurmi.

Tervetuloa paikan päälle Alsecco stadionille lauantaina klo 13! Vapaa pääsy.

Ottelusta tulossa suppeampi tulosseuranta täältä.