Aleksi Arvela ja Oskari Virtanen mukaan Lännen alueleirille

26.11.2017


Pallo-Iirojen pelaajat Aleksi Arvela ja Oskari Virtanen on valittu mukaan Porissa 5.12. pidettävälle vuonna 2003 syntyneiden aluejoukkueleirille. Aluejoukkue kokoontuu noin kuuden viikon välein yhden tai kahden päivän pituisiin leirityksiin, jotka ovat samalla tarkkailutapahtumia -03 -ikäluokan maajoukkuetoimintaan.

 

Nollakolmosten vastuuvalmentaja Joel Grasso on mielissään siitä, että leirillä on nyt peräti kaksi pelaajaa, sillä kaikista ikäryhmistä ei aluejoukkueissa ole aina edes ollut palloiirolaisia.

Aluejoukkueleiri on pelaajille todellinen näytön paikka. Mukana on kolmisenkymmentä Lännen parasta pelaajaa ja heistä seulotaan ne pojat, joiden matka jatkuu kohti maajoukkuetoimintaa.

Joel Grasso on itsekin mukana leirillä, sillä hänet on pyydetty mukaan yhdeksi tapahtuman neljästä valmentajasta.

- Onhan se todella hieno tunnustus ja antaa motivaatiota jatkaa valmentamista ja kouluttautumista. Lisäksi on hienoa seurata omien poikien menestymistä. Aleksi ja Oskari ovat olleet alusta saakka mukana nollakolmosissa, joten tämä on ollut meille kaikille monta vuotta kestänyt projekti.

 

Vuonna 2003 syntyneiden ensimmäinen maajoukkueleiri järjestetään helmikuussa 2018 ja ensimmäiset maaottelut pelataan huhtikuussa Slovakiassa neljän maan turnauksessa.

Aluejoukkuetoimintaa järjestetään koko vuoden 2018 ajan maajoukkuetoiminnan rinnalla ja aluetoiminta on tärkeä väliporras seurajoukkueen ja maajoukkuetoiminnan välillä.