Iirolandian 10-vuotisjuhlat!

3.10.2017




Keskiviikkona 4.10. klo 17-19.45 talviharjoitteluhallissa.

Iirolandiaa on järjestetty jo 10.toimintakauden ajan. 

Huomenna keskiviikkona juhlistetaan tätä hienoa taivalta kakkutarjoiluin.

Iirolandian väki tarjoaa kaikille kakkua, lapsille mehua- ja aikuisille kahvia. Lipunmyynnin yhteydessä jaetaan kakkulipukkeita. 

Iirolandian odotetuin hahmo IIRO vierailee noin klo 18-18.30. 

Juhlan kunniaksi järjestetään myös synttäriaiheinen kasvomaalaus, aarteenetsinnät klo 17.30 ja 18.30 sekä pienten lasten alueella ohjattu musiikkiliikunta klo 17.45 ja 18.45. 

 

Iirolandian passi

10.toimintakauden kunniaksi on kehitetty Iirolandian kävijäpassi. Jokaiselta Iirolandiakerralta lapsi saa passiinsa merkinnän leimalla. Kun 10.kerran passi tulee täyteen, tarjoamme yhden käynnin ilmaiseksi. Passin hinta 50€/kpl. Passeja myynnissä lipunmyynnissä, myös korttimaksu mahdollinen. 

 

Uutta

Iirolandiaan tullessa lapset saavat käteensä Iiron leiman. 

Ilmalla täytettävä pelikenttä pienemmille lapsille sijaitsee rajatulla alle 7-vuotiaiden alueella. Täällä pienempien lasten on turvallista pelata. 

Temppuradalla pääsee harjoittamaan tasapainoa, ryömintää, kierimistä, kuperkeikkoja, ketteryyttä. Rata on suunnattu Iirolandian nuoremmalle kaartille, mutta sijainnin vuoksi siellä voi vanhemmatkin lapset käydä. 

Erilaisia aarteenetsintöjä on kehitelty kuten teema-aarteenetsinnät (Iiro hahmot, Halloweenin noitajahti, Suomi-aiheinen aarteenetsintä, jouluaiheinen tonttujahti). Lisäksi testataan miten karttapohjainen aarteenetsintä onnistuu. Tässä aarteenetsinnäs kartta ilmestyy Iirolandian ilmoitustaululle klo 17.30 ja 18.30. Karttaan on merkitty alueet, joissa aarteet sijaitsevat. Aarteita on piilotettu kahdeksan. Aarteen löydettyä lapset palauttavat aarteen kioskiin ja saavat pienen yllätyksen. 

Synttäreiden tarjoilut ovat uudistuneet. Iirolandian synttäreiden sivuille on luotu valmis synttärikutsukortti, jota voi käyttää kutsuessaan vieraita omille kaverisynttäreille. 

Iirolandia löytyy nyt myös Facebookista. Siellä tiedotetaan ajankohtaisista asioista. 

 

Iirolandian kevät 2018

Vuodenvaihteen jälkeen luvassa paljon erikoiskertoja ja vierailijoita mm. ongintaa, Maddaleena, yllätysvierailija, Haribo -nalle, naamiaiset. Lisäksi toimintapisteisiin on suunnitteilla joitain uudistuksia.