Tavoitteena positiivinen kauden päätös

28.9.2017


Pallo-Iirojen kausi on yhtä peliä vaille paketissa. Perjantaina Pallo-Iirot hyvästelee kuluvan kauden osalta kotiyleisön Turun Weikkoja vastaan. Vierailijoilla on panosta sillä joukkue on sarjassa viimeiseillä putoajan paikalla. Toisaalta on epävarmaa kuinka monta joukkuetta sarjasta putoaa.

Pallo-Iirojen panoksena on kolmas sija. MaPS hengittää neljäntenä vain pisteen päässä, joten voitolla Iirot varmistaisi kolmannen sijan. Isompana asiana joukkueelle on kuitenkin saada positiivinen lopetus kaudelle. Viime kierroksella Pallo-Iirot pelasi yhden heikoimmista otteluistaan kuluvalla kaudella häviten FC Boda:lle 5-2 (2-2) lukemin.

Viime kaudella Pallo-Iirot sijoittui myös kolmanneksi, silloin Tampereen piirin Kolmosessa. Viime kausi oli pitkä, sillä kausi kesti viikkoa vaille vuoden kun viimeinen Suomen Cupin ottelu pelattiin myöhään lokakuussa.

Perjantain jälkeen Pallo-Iiroilla alkaa vähintään lokakuun kestävä tauko ennen kuin valmistautuminen tulevaan kauteen aloitetaan. Joukkue haluaa päättää tämän kauden kotiyleisön edessä ryhdikkäästi ja kiittää samalla 300:n keskiarvolla paikalla olleita kannattajiaan.

Pallo-Iirot tulee analysoimaan kautta päävalmentaja Kimmo Hörkön, kapteeniston ja kilpailujaoston kanssa. Kauden analysointi videoidaan ja julkaistaan viikolla 42.

TuWe ja Pallo-Iirot kohtasivat kevätkierroksella Turussa Raunistulassa ja silloin raumalaiset olivat selvästi parempia voittaen 1-5. Juho Patola iski hattutempun Aake Rapalan ja Stanley Ukwuoman säestäessä maaleillaan.

Kotijoukkueen parhaan maalintekijän viittaan on tarranut vahviten Juho Patola 12 maalilla. Kapteeni Eetu Kaipio hengittää perässä 10:lla maalilla. TuWe:n parhaat maalintekijät ovat Olli Wendelin ja Konsta Laakso, joista kumpikin on tehnyt 4 maalia.

 

Kauden päätökseen saadaan miltei koko joukkue jalkeille

Pallo-Iirot pääsee kauden viimeiseen otteluunsa kohtuullisen hyvistä asetelmista. Pelikiellosta palaavat kokoonpanoon Jussi Aalto ja Miika Pertola. Loukkaantuneina sivussa ovat varmasti maalivahti Panu Erama, puolustaja Valtteri Veijanen ja laituri Jouni Tukiainen.

Kapteeni Eetu Kaipion pelaaminen on myös epävarmaa.

Pallo-Iirot TV:n ennakko löytyy sosiaalisen median kanavistamme.

Tulevan kauden suunnitteluun avuksi Pallo-Iirot kysyy ottelutapahtumassa paikan päällä kannattajilta mielipidettä parhaasta pelipäivästä. Kyselyyn voi myös osallistua täältä.

Tervetuloa paikan päälle! Liveseurantaa totutusti myös Twitteristä seuran liveseurantatililtä.