Viimeinen kotiottelu ennen taukoa

15.6.2017

Pallo-Iirot - FC Boda
Pallo-Iirot - FC Boda

Pallo-Iirot saa vastaansa viimeiseen kotiotteluunsa ennen taukoa FC Boda:n, joka majailee sarjataulukossa pisteen perässä Iiroja. Molemmilla joukkueilla on tappio alla, joten pysyäkseen iskuetäisyydellä kärjestä olisi voitto kummallekin tärkeä.

Pallo-Iirot kärsi viime kierroksella tappion FC Ålandin vieraana. Pallo-Iirot pysyi ottelussa hyvin mukana ensimmäisen puoliajan eikä tasatulos olisi ollut vääryys. Toisella puoliajalla vahva vastaiskujoukkue FC Åland kuitenkin iski nopeasti kaksi kertaa ja meni menojaan.

Myös FC Boda koki tappion kun Maskun Palloseura kävi hakemassa pisteet Björkbodasta 1-2 (0-2) maalein. Vierasjoukkue Boda on Iiroille eksoottinen vastus sillä tiettävästi viimeksi joukkueet ovat kohdanneet Kakkosessa 2000-luvun alkuvuosina.

FC Boda on sarjassa voittanut ÅIFK:n, PaiHa:n, JyTy:n ja TPK:n. Tappiot ovat tulleet PIF:ia, FC Åland:ia, ToVe:a ja MaPS:ia vastaan. Pallo-Iiroille taas viime kierros toi ensimmäisen vierastappion. Kotikentällä joukkueella on aikomus jatkaa nousujohteisia otteita.

Ennen kesätaukoa kevätkierrosta Pallo-Iiroilla on FC Boda - ottelun jälkeen jäljellä yks ottelu kun ensi viikon keskiviikkona Turussa vastaan asettuu Turun Weikot.

FC Boda:n paras maalintekijä on Jimmy Röblom kolmella maalilla. Kotijoukkueelta taas maalinteossa ovat kunnostautuneet Eetu Kaipio viidellä osumallaan ja Juho Patola neljällä.

 

"Siirretään treenikentän hyvä tekeminen taas kentälle"

Pallo-Iirojen maalivahti Iiro Koski on kuluvalla kaudella avannut yhdessä ottelussa kun Pallo-Iirot haki pisteet JyTy:ltä.

- Panu (Erama) on pelannut erittäin hyvin ja ansainnut ykkösmaalivahdin paikan. Mun tehtäväksi jää harjoitella hyvin treenikentällä ja tehdä valmentajan päätös vaikeammaksi, Koski pohtii.

Pallo-Iirojen kausi Länsi-Suomen piirin Kolmosessa alkaa lähestyä puoltaväliä. Kevätkierrosta on jäljellä vielä kaksi ottelua ennen taukoa.

- Olemme harjoitelleet hyvin koko ajan ja nyt hyvä tekeminen pitää taas siirtää pelikentälle.

Pallo-Iirot TV tarjoilee enemmän Iiro Kosken ajatuksia. Haastattelussa käydään läpi myös joukkueessa kuohuttanut Twister-case sekä Iiro Kosken masinoima Raum Rome Paris - ilmiö. Katso ennakkohaastattelu seuran YouTube-kanavalta täältä.

 

Joukkueen terveystilanteessa kysymysmerkkejä

Varmasti Pallo-Iiroilta perjantaina on sivussa Aleksi Pihlainen ja Juuso Snicker. Epävarmoja ovat vielä Jouni Tukiainen, Eetu Setänen, Roope Virtanen sekä FC Åland - pelissä kovan tällin saanut Konsta Siivonen. Heidän pelaamisensa selviää vasta pelipäivänä.

- - -

Pallo-Iirojen seuraava kotiottelu on perjantaina 28.7. MaPS:ia vastaan, joten ennen pitkää taukoa kannattaa saapua paikalle. Liveseurantatili välittää tunnelmia täältä jos et pääse paikalle.