Pallo-Iirojen Pyörä-Nurmi jalkapallokoulu on käynnissä

7.6.2017

Pallo-Iirojen vuosittain järjestettävä Pyörä-Nurmi jalkapallokoulu käynnistyi maanantaina ja jatkuu aina perjantaihin saakka. Jalkapallokoulu liikuttaa noin sataa 5-11-vuotiasta lasta. Jalkapallokoulu pidetään joka päivä klo 10-14.

Maanantaina, tiistaina ja keskiviikkona on harjoiteltu harhauttamista, kuljettamista ja maalintekoa. Jalkapallokoulussa lapset on jaettu kahdeksaan ryhmään iän mukaan. Ryhmien ohjaajina ovat toimineet Pallo-Iirojen kesätyöntekijät, Pallo-Iirojen valmentajat Johan Suominen ja Joel Grasso sekä seuran talenttivalmentaja Aleksi Lalli.

 

Päivien rakenne on ollut joka päivä sama; aamu alkaa 1,5 tunnin treenillä kello 10.00, sen jälkeen on tunnin ruokatauko. Ruokailun jälkeen aloitetaan päivän toinen 1,5 tunnin harjoitussessio, jonka jälkeen päivä loppuu kello 14.00.

 

Kolmen ensimmäisen päivän aikana on nähty hienoja suorituksia ja selkeää kehitystä. Ohjaajien aktiivinen valmennusote sekä pelaajien hyvä keskittyminen ovat mahdollistaneet harjoitelluissa asioissa selkeän kehityksen pienessä ajassa. Toivottavasti opitut asiat näkyvät pelaajien pelaamisessa myös jalkapallokoulun jäkeen, toteaa talenttivalmentaja Aleksi Lalli.