Pallo-Iirot ja Kaunis-Tuotteet Oy yhteistyöhön
Pallo-Iirot r.yJulkaistu: 10.07.2024 08.30

Pallo-Iirot ja Kaunis-Tuotteet Oy yhteistyöhön

Pallo-Iirot on aloittanut yhteistyön Kaunis-Tuotteiden kanssa.

Pallo-Iirot ja Kaunis-Tuotteet Oy ovat solmineet yhteistyön, joka liittyy seuran varainhankintaan. Seuroissa useat joukkueet toteuttavat erilaisia varainhankintamenetelmiä pienentääkseen harrastamisesta aiheutuvia kuluja ja nyt jatkossa Pallo-Iirojen joukkueille avautuu uusi mahdollisuus ansaintamalliin myymällä myös Kaunis-tuotteita.

Joukkueet saavat myynnistä peräti 40% myyntiprovision kampanjan aikana, joka kestää 1.7.-30.9. välisen ajan. Lisäksi joukkue, joka on suorittanut eniten myyntiä heinäkuun loppuun mennessä, palkitaan VIP-Makis päivällä elokuun aikana.

Pallo-Iirojen toiminnanjohtaja Janne Koivisto suhtautuu positiivisin mielin tulevaan yhteistyöhön.

- Päätyminen yhteistyöhön nimenomaan Kaunis-Tuotteiden kanssa voisi kiteyttää pariin pääseikkaan: paikallisuus ja vastuullisuus. Näen tärkeäksi, että pystymme paikallisesti tekemään mahdollisimman paljon yhteistyötä eri yhteistyökumppanien kanssa. Kaunis-Tuotteet edustaa meillekin tärkeitä teemoja kuten ympäristö ja kestävyys. Nämä asiat huomioiden yhteistyö tuntui itse asiassa hyvinkin luontevalta.

Kaunis-Tuotteet Oy:n toimitusjohtaja Ronja Pakkanen odottaa toiveikkaana yhteistyötä Pallo-Iirojen kanssa.

- Olemme erittäin innoissamme alkavasta yhteistyöstä. Uskomme paikallisen yhteisön tukemiseen ja Pallo-Iirot on erinomainen esimerkki sitoutumisesta ja yhteisöllisyydestä. Tämä yhteistyö tarjoaa meille mahdollisuuden tukea paikallista urheilua ja vahvistaa brändimme positiivista mielikuvaa sekä tavoittaa uusia asiakkaita. Uskomme, että yhdessä voimme edistää terveitä elämäntapoja ja luoda entistä vahvemman yhteisön Rauman alueella.

Kaunis-Tuotteet on parhaiten tunnettu pyykkietikastaan, joka aikanaan raivasi tiensä ensimmäisinä kauppojen hyllylle Suomessa, jonne se on vakiinnuttanut paikkansa. Kaunis Pyykkietikka on luonnollinen ja ympäristöystävällinen vaihtoehto perinteisille huuhteluaineille ja pyykkietikan käyttö onkin yleistynyt kovaa vauhtia viimeisen 10 vuoden aikana koko maassa. Kaunis-Tuotteiden tuotevalikoimaan kuuluu lisäksi erilaiset luonnolliset ihonhoitoon liittyvät tuotteet.


Lisätietoa tuotteista saat Kaunis-Tuotteiden -sivuilta!