Sopimusuutisia!
Edustus NJulkaistu: 12.04.2024 15.40

Sopimusuutisia!

Sanni Nurminen jatkaa nuorten pelaajien esiinmarssia. Nurminen on kerryttänyt kokemusta aikuisten sarjoista futsalin puolella.

Sanni Nurminen on tehnyt vuoden sopimuksen. Eurasta lähtöisin oleva Nurminen saapui Raumalle kaudeksi 2022. Sen jälkeen nuori keskikenttäpelaaja on pelannut niin seuran T15 kuin myös T18 joukkueissa. Tälläkin kaudella Nurmiselle on kertynyt kaksi ottelua B-tyttöjen mukana. Talvisin Nurminen palaa entiseen seuraansa Lauttakylän Lujaan pelaamaan futsalia, jossa mennyt kausi toi 14 esiintymistä ja seitsemän maalia.

Menneellä kaudella Nurminen kerrytti ottelutilastoaan B-junnuissa 14 ottelun verran. Maaleja EuPan kasvatti pääsi tuulettamaan kahdesti, molempien osumien tullessa samassa ottelussa.Vastuuvalmentaja Aake Rapala kommentoi

- Sanni nousi B-tytöistä täksi kaudeksi naisten edustusjoukkueeseen. Sanni haluaa edetä jalkapalloilijana ja on valmis haastamaan itseään kovemmalla sarjatasolla. Sanni on fiksu pelaaja ja tunnistaa kentällä hyvin tiloja. Sannin tulee ottaa kehitysaskelia vielä kaksinkamppailupelaamisessa.


JOUKKUEEN SOPIMUSTILANTEEN PÄÄSET NÄKEMÄÄN TÄÄLTÄ!

VARMISTA PAIKKASI BUENA VISTA STADIONILTA JA HANKI KAUSIKORTTISI NYT