Sopimusuutisia!
Edustus NJulkaistu: 12.04.2024 12.55

Sopimusuutisia!

Myös Ida Kopra on solminut sopimuksen edustusjoukkueen kanssa. Kopra on pelannut koko uransa Pallo-Iiroissa.

Ida Kopra on uusin lisäys Iirojen puolustuslinjaan. Seuran oma kasvatti on pelannut läpi Pallo-Iirojen junioriputken ja ansaitsi itselleen nyt ensimmäisen sopimuksensa seuran edustusjoukkueeseen. B-tytöissä Ykköstä pelannut raumalainen sai tilastoihinsa viime kaudella 16 ottelua. Hyvästä potkutekniikasta huolimatta Kopra ei ole viime vuosina maaliverkkoa heilutellut, mutta vaikka maaleja ei välttämättä olekaan lupaa puolustajalta odottaa vinoa pinoa, ei Kopra myöskään päästä vastustajaa helpolla maalintekoon.

Tällä kaudella Kopra on pelannut T18-joukkueessa kaksi täyttä ysikymppistä. Naisten tasolla ei sarjapeleistä ole puolustajan otteista vielä näyttöä, mutta harjoituskauden otteet ovat olleet positiivisia.Vastuuvalmentaja Aake Rapala kommentoi

- Ida nousi myös B-tytöistä naisten joukkueeseen täksi kaudeksi. Idalla on kantava ja hyvä oikean jalan laukaus. Idalta odotetaan tällä kaudella kovaa ja aktiivista treenaamista, jotta saadaan koko potentiaali naisten ykkösdivarin otteluihin maksimoitua.


JOUKKUEEN SOPIMUSTILANTEEN PÄÄSET NÄKEMÄÄN TÄÄLTÄ!

VARMISTA PAIKKASI BUENA VISTA STADIONILTA JA HANKI KAUSIKORTTISI NYT