Sakari Korri palaa Pallo-Iiroihin lainasopimuksella
Edustus MJulkaistu: 05.04.2024 18.55

Sakari Korri palaa Pallo-Iiroihin lainasopimuksella

Sakari Korri palaa Raumalle. Pallo-Iirot pääsi sopimukseen Ilveksen kanssa lainaehdoista, joiden johdosta Pallo-Iirojen kasvatti pelaa kauden 2024 Raumalla.

Sakari Korri palaa lainasopimuksella Raumalle. Pallo-Iirojen kasvatti on pelannut Ilveksen organisaatiossa kaudesta 2021 asti ja samaisen seuran riveistä mies liittyy kauden mittaisella lainalla takaisin tuttuun paitaan. Kolmen Tampereen kauden aikana Korri on päässyt kertaalleen pelaamaan myös kasvattiseuraansa vastaan, kun viime kaudella Kakkosessa Korri laitettiin tolppien väliin Raumalla Pallo-Iirojen ja Ilves/2:n välisessä ottelussa. Kyseisessä ottelussa raumalaisjoukkue vei voiton raumalaisvahdista lukemin 2-0. Kaiken kaikkiaan Korri on pelannut Ilveksessä kahdeksan ottelua B-junnuissa, 20 ottelua A-junnuissa sekä 9 ottelua Ilves/2:n mukana Kakkosessa ja Suomen Cupissa.

Nuoresta iästään huolimatta Korrilta löytyi vyöltään aikuisten pelejä myös Pallo-Iiroista kausilta 2019-2021. Korri pelasi reservijoukkueessa ensimmäiset aikuisten pelinsä Nelosessa 2019 ja debytoi edustusjoukkueen maalilla kaudella 2020 Kakkosessa vain 14-vuotiaana. Kyseessä ollessa lainasopimus, ei pelaaja saa pelata lainan myöntänyttä seuraa vastaan sarjapelejä. Näin ollen Korri ei ole käytettävissä Kakkosessa Ilves/2:a vastaan pelattavissa otteluissa. Samoin mikäli Suomen Cupin arpa toisi vastaan jonkin Ilveksen organisaation joukkueen, joutuisi Korri istumaan kyseisen ottelun katsomossa.


Vastuuvalmentaja Joel Grasso kommentoi

- "Sakke" on oma kasvatti, jota olen valmentanut muutamia vuosia sitten B-junioreissa Pallo-Iiroissa. Nousi tosi nuorena edustusjoukkueeseen, ennen kuin lähti Ilveksen organisaatioon. Hän on viimeisen päälle urheilija, kuten näkee ulkoisesta habituksestakin.

Tarkemman analyysin Grasso jätti maalivahtivalmentaja Matias Ussalle

- Sakke on kokonaisvaltaisesti vahva maalivahti. Sakke pystyy avaamaan peliä monipuolisesti, joka tuo meille paljon mahdollisuuksia pelin avaamiseen sekä rakenteluun. Selkeänä vahvuutena mainitsisin vielä vahva 1vs1 -pelaamisen.

Korrin myötä miesten maalivahtiosasto on valmis.

- Meillä on nyt kasassa kolme hyvää ja nuorta maalivahtia, joiden kanssa pääsemme rakentamaan laadukasta treeniarkea. Maalivahtiosaston kannalta tilanne on hyvä.Sakari Korri odottaa innoissaan huomista sarja-avausta

- Odotukset ovat totta kai korkealla joukkueen puolesta sekä omalta osalta. Pistetään parasta peliin ja toivotaan, että se tuottaa tulosta. Kyllähän päällimmäisenä mielessä tietenkin oli tuo mahdollisuus päästä pelaamaan paljon. Se oli ratkaiseva tekijä päätöksessä.

Raumalle saapuu nyt kypsempi maalivahti, vaikka osa kaudesta kuluukin vielä Tampereella.

- Varmaan itse sanoisin, että aika paljon valmiimpi ja kokeneempi, mitä ennen Tampereelle siirtymistä. Paljon uusia asioita on tullut opittua. Kesälomaan asti viikot todennäköisesti menee Tampereella, mutta koulujen hellittäessä painopiste tulee olemaan Raumalla.


JOUKKUEEN SOPIMUSTILANTEEN PÄÄSET NÄKEMÄÄN TÄÄLTÄ!

VARMISTA PAIKKASI BUENA VISTA STADIONILTA JA HANKI KAUSIKORTTISI NYT