Otto Ohvo jatkaa vuoden sopimuksella Raumalla
Edustus MJulkaistu: 04.04.2024 14.55

Otto Ohvo jatkaa vuoden sopimuksella Raumalla

Otto Ohvo jatkaa Raumalla. Varusmiespalvelu Säkylässä helpotti valintaa pysyä tutussa ympäristössä.

Otto Ohvo on solminut vuoden sopimuksen. Viime kaudella lainalla Turun Palloseurasta ollut Ohvo kuuluu alkavalla kaudella vakituisesti Pallo-Iirojen miehistöön. Ohvo ehti pelaamaan ennen lainasiirtoaan TPS:n paidassa eri joukkueissa 11 ottelua, joissa viimeisteli kaksi maalia. Pallo-Iiroissa mies ehti pelaamaan 15 ottelussa, joissa myös onnistui maalinteossa kahdesti. Ohvon debyytti Pallo-Iiroissa jäi monien mieleen, sillä keskikenttäpelaaja ajettiin kahdella keltaisella kortilla jo 26' kohdalla ulos kentältä.

Ohvo suorittaa varusmiespalvelustaan tällä hetkellä Säkylässä. Tästä huolimatta mies on päässyt osallistumaan joukkueen harjoitteluun hyvin pitkin talvea, sekä on pelannut yhtä lukuun ottamatta kaikissa harjoituspeleissä. Keskikentällä yleisimmin nähty Ohvo on pelannut harjoituskaudella myös laitapakin paikalla, joten tarvittaessa miehen voi pistää kentälle useampaan rooliin.


Otto Ohvo luottaa joukkueen mahdollisuuksiin sarjassa

- Raumalla oli tuttu ympäristö ja taustat, joka helpottaa paljon. Myöskin joukkue on mielenkiintoinen ja täynnä pelaajia, joiden kanssa pelaa ja jakaa pukukopin mielellään. Toki suhteellisen hyvä etäisyys Säkylästä myös puhui Iirojen puolesta.

- Tavoitteena olisi pelata ehjä ja tasainen kausi ja ennen kaikkea nauttia pelaamisesta. Konkreettisempana tavoitteena koko joukkueelle on mun mielestä sarjan voitto, johon uskon myös täysin.


JOUKKUEEN SOPIMUSTILANTEEN PÄÄSET NÄKEMÄÄN TÄÄLTÄ!

VARMISTA PAIKKASI BUENA VISTA STADIONILTA JA HANKI KAUSIKORTTISI NYT