Sopimusuutisia!
Edustus NJulkaistu: 18.11.2023 14.45

Sopimusuutisia!

Helmiina Luoma jatkaa Raumalla myös ensi kaudella. Loukkaantuminen pilasi viime kaudella Luoman loppusesongin.

Helmiina Luoma on solminut seuran kanssa vuoden jatkosopimuksen. Luoma ehti pelata viime kaudella kymmenen ottelua, ennen kuin loukkaantuminen pilasi hyökkääjän loppukauden. Näissä kymmenessä ottelussa Luoma viimeisteli kuitenkin kuusi maalia, jonka johdosta merikarvialainen nappasi itselleen joukkueen parhaan maalintekijän tittelin. Viime kausi oli naisen ensimmäinen Ykkösessä, jonka lisäksi Luoma pelasi myös kahdessa Suomen Cupin ottelussa.

Toista kautta Raumalla aloittava hyökkääjä on debytoinut aikuisten tasolla jo vuonna 2020, kun Luoma esiintyi MuSa:n paidassa Nelosessa yhdeksässä ottelussa.


Luoman kummiyrityksenä kaudella 2024 toimii JJP Group.Vastuuvalmentaja Aake Rapala kommentoi

- Helmiina oli ennen loukkaantumistaan niin treeneissä kuin peleissä aktiivinen ja maalinälkäinen pelaaja. Helmiina on suoraviivainen ja röyhkeä pelaaja, jonka avulla Helmiina pääsee otteluissa paljon maalintekopaikoille. Helmiinalla on hyvät hyökkääjän ominaisuudet. Helmiinan täytyy hoitaa ensi kaudeksi laadukkaasti kuntoutus, minkä jälkeen hän voi palata täysillä tositoimiin. Tämän jälkeen odotamme häneltä vielä maalirikkaampaa kautta, kuin viime kausi oli.


Joukkueen sopimustilanteen pääset näkemään TÄÄLTÄ.