Ada Liljeström lainalle Pallo-Iiroihin
Julkaistu: 17.05.2023 17.15

Ada Liljeström lainalle Pallo-Iiroihin

19-vuotias KaaPo:n kasvatti saapuu lainalle TPS:stä. Laina on pituudeltaan kolme ottelua.

Nuori Liljeström nousi viime kaudella TPS:n edustusjoukkueen mukaan, jossa pääsi pelaamaan Ykkösessä kaksi peliä. Tällä kaudella tilastoihin on tullut Yksi Kansallisen Cupin ottelu, josta TPS otti 2-6 voiton. Viimeisillä kahdella kaudella maalivahti pääsi myös pukemaan Suomen maajoukkueen päälleen U18-maajoukkueen kanssa.

Laina on kolmen ottelun pituinen ja kattaa TamU, Ilves/2 ja JyPK ottelut.

Liljeström itse on innoissaan päästessään pelaamaan.

- Hyvillä mielin saavun Raumalle. Selkävammojen takia jo pari preseasonia on mennyt loukkaantuneena ja täten myös pelit ovat jääneet vähäiselle, joten on todella hienoa ja tärkeää päästä taas pelaamaan ja näyttämään!

Myös vastuuvalmentaja Aake Rapala on tyytyväinen lainan mentyä maaliin

- Tämä on nyt ensimmäinen pala TPS:n kanssa olevaa pientä yhteistyötä. Ada tulee seuraavaksi kolmeksi päiväksi meille pelaamaan, sisältäen tämän päivän Suomen Cupin ja kaksi seuraavaa sarjapeliä. Ollaan tyytyväisiä tähän siirtoon, kun saadaan TPS:n ringistä yksi hyvä maalivahti tänne meille ja sitä kautta lisää torjuntavoimaa. Ada on varmasti saanut hyvää valmennusta Turussa, joten laadukas maalivahti kyseessä. Hyvät fiilikset, että Ada pystyi näin lyhyellä varoitusajalla siirtymään tänne meille ja kaikki meni hienosti. Ei muuta kuin tervetuloa!

Liljeström ja koko muu joukkue tositoimissa heti tänään Suomen Cupin 3. kierroksella TamU:a vastaan Tampereella!