Mira Pärssinen jatkaa Raumalla
Julkaistu: 28.04.2023 10.45

Mira Pärssinen jatkaa Raumalla

Mira Pärssinen jatkaa edustusjoukkueen matkassa kuluvalla kaudella. 21-vuotias MuSa:n kasvatille kausi on neljäs Pallo-Iirojen edustusjoukkueessa.

- Pelipaikka on keskikenttä, mutta viime kaudella pelannut myös pelejä laitahyökkääjänä. Itse sanoisin, että vahvuudet ovat pallonkäsittelyssä ja pallollisessa pelaamisessa kokonaisuutena. Opiskelen tällä hetkellä Porissa toista vuotta fysioterapiaa. Arki pyörii pääasiassa oikeastaan koululla ja hallilla ja hyvä niin, ettei ehdi tylsää tulemaan. Kyllä mä sitten myös perhettä ja kavereita näen, kun on vapaapäiviä.

Viime kaudesta jäi hyvä mielikuva, vaikka hiukan jäi hampaankoloonkin.

- Päällimmäisenä viime kaudesta jäi mieleen positiivinen kuva. Pelattiin hyviä pelejä, vaikkakin osa peleistä jäi pisteiden valossa vähän pimentoon.

Kuluvalta kaudelta Pässinen kaipaa tasaisuutta.

- Odotukset tältä kaudelta olisi tietysti pärjätä joukkueena. Jokainen peli tulee olemaan varmasti tiukka ja saa antaa kaikkensa kentällä. Peli kerrallaan lähdetään tietysti aina voittamaan. Tämän kauden tavoitteeksi itselle voisi sanoa, että pystyisin pelaamaan tasaisemmin pelejä omalla tasolla siten, että olisin myös itse tyytyväinen. Lisäksi ehjää kautta tietysti toivon. Etenkin, kun treenikaudesta on paljon aikaa mennyt sairastellen ja loukkaantumisessa.

Vastuuvalmentaja Aake Rapalan kommentit Mira Pärssisestä

- Miran vahvuutena on aktiivisuus ja halu viedä peliä eteenpäin. Mira tykkää haastaa pelaajia 1v1 tilanteissa. Viime kaudella Mira hankki joukkueelle paljon erikoistilanteita ja toivottavasti niitä on luvassa tälläkin kaudella.


Naisten seuraava kotiottelu huomenna lauantaina 29.4. klo 18 Buena Vista stadionilla, vastaan asettuu PKKU!

Naisten edustuksen sopimustilanteen pääset näkemään täältä.

Osta myös tulevan kauden kausikortti, jotta et missaa yhtään peliä! Kausikortilla pääset kaikkiin naisten ja miesten edustusjoukkueiden otteluihin. KAUSARIKAUPOILLE TÄSTÄ!