Elli Lamminen jatkaa naisten edustusjoukkueessa
Julkaistu: 11.04.2023 17.45

Elli Lamminen jatkaa naisten edustusjoukkueessa

Elli Lamminen jatkaa edustusjoukkueen matkassa. Porista kotoisin oleva 24-vuotias FC Eurajoen kasvatti aloittaa seitsemättä kauttaan Iirojen edustuksessa.

- Pelipaikkana keskikenttä. Omat vahvuudet peliäly ja periksiantamattomuus. Olen koulutukseltani sairaanhoitaja ja tällä hetkellä työskentelen Mehiläisen lääkärikeskuksessa Porissa. Töiden ohella opiskelen ensihoitajaksi Turun ammattikorkeakoulussa. Vapaa-ajalla nautin ajasta perheen ja ystävien kanssa, ulkoilen ja harrastan kaikenlaista monipuolista liikuntaa. Kesäisin hyvänä vastapainona futikselle käyn pelailemassa golfia.

Viime kausi jäi mieleen positiivisena, mutta vielä on saatava koneesta enemmän irti.

- Viime kaudesta jäi erityisesti mieleen joukkueen yhtenäisyys ja tiiviys. Viime kaudesta oppineena tulevalla kaudella tarvitsee laittaa vielä enemmän kroppaa likoon, jotta saadaan tiukat matsit kääntymään meille.

Tulevalla kaudella Lamminen toivoo hyvän joukkuehengen kantavan pitkälle.

- Mun odotukset tulevalta kaudelta on, että meillä on yhtä hyvä joukkuehenki ja vähintään yhtä hauskaa keskenään mitä aiemmallakin kaudella. Haluan, että tehdään joukkueena ja yksilöinä kaikkemme ja katsotaan mihin se riittää. Toivottavasti mahdollisimman pitkälle! Henkilökohtaiset tavoitteet on pelata ehjä ja nousujohteinen kausi, tsempata ja auttaa joukkuetta kokeneena pelaajana eteenpäin. Ja voisihan sitä muutaman maalittoman kauden jälkeen laittaa taas palloa verkkoon.

Vastuuvalmentaja Aake Rapalan kommentit Elli Lammisesta

- Elli kuuluu joukkueen kokeneempaan kaartiin. Elli ohjaa ja puhuu kentällä paljon, mikä auttaa joukkuetta eri vaiheissa peliä. Ellin vahvuutena on pelinlukutaito ja pystyykin tasapainottamaan keskikentällä peliä hyvin.


Naisten edustuksen sopimustilanteen pääset näkemään täältä.

Osta myös tulevan kauden kausikortti, jotta et missaa yhtään peliä! Kausikortilla pääset kaikkiin naisten ja miesten edustusjoukkueiden otteluihin. KAUSARIKAUPOILLE TÄSTÄ!