Helmiina Luoma tuomaan maalintekotaitoa Iiroille
Julkaistu: 30.03.2023 17.45

Helmiina Luoma tuomaan maalintekotaitoa Iiroille

Helmiina Luoma saapuu vahvistamaan Iirojen hyökkäystä. 20-vuotias Merikarvian Innon kasvatti saapuu Raumalle MuSa:sta, jossa on viettänyt neljä viimeisintä vuotta. Luomalla on myös taustaa Pallo-Iiroista, hänen pelattua kaudella 2019 MuSa:n ja Pallo-Iirojen yhteisjoukkueessa. Viimeisin kausi Porissa Naisten Kakkosessa tuotti Luomalle seitsemän maalia viidessätoista ottelussa. Edellä mainittujen lisäksi Luoman päällä on nähty myös NiceFutiksen paita.

- Pelaan kärkihyökkääjänä ja vahvuuksina on röyhkeys, fyysisyys ja periksiantamattomuus. Opiskelen tällä hetkellä varhaiskasvatuksen opettajaksi ja vapaa-ajalla tykkään reenata ja viettää aikaa ystävien ja perheen kanssa.

Yksi puhelu vakuutti Luoman Iiroista toimintaympäristönä.

- Aake soitti ja puhelu herätti heti mielenkiinnon. Arkea helpotti, kun reenit ja opinnot siirtyivät samaan paikkaan. Lisäksi ykkösessä pelaaminen haastaa uudella tavalla ja auttaa viemään omaa kehittymistä ja pelaamista eteenpäin. Lopetin futsalin, jotta saisin kehittyä futiksessa ja olen enemmän kun tyytyväinen että siirryin Pallo-Iiroihin!

Tulevan kauden yksi tavoitteista on Luoman siskon käsialaa.

- Tulevalta kaudelta odotan, että pääsen haastamaan itseäni hyvien pelien kautta. Omat tavoitteet ovat ansaita peliaikaa ja kehittyä pelaajana. Siskon mielestä täytyisi opetella olemaan vähemmän paitsiossa, joten otetaan tämä tavoitteeksi myös!

Vastuuvalmentaja Aake Rapalan kommentit Helmiina Luomasta

- Helmiina on hyvin maalinälkäinen pelaaja, mikä näkyy otteluissa ja harjoituksissa röyhkeytenä päästä maalintekopaikoille. Helmiina onkin päässyt harjoitusotteluissa jo maalinteon makuun tehden viime pelissä 3 maalia.


Naisten edustuksen sopimustilanteen pääset näkemään täältä.

Osta myös tulevan kauden kausikortti, jotta et missaa yhtään peliä! Kausikortilla pääset kaikkiin naisten ja miesten edustusjoukkueiden otteluihin. KAUSARIKAUPOILLE TÄSTÄ!