Elina Saarinen sopimukseen Pallo-Iirojen kanssa
Julkaistu: 28.03.2023 17.45

Elina Saarinen sopimukseen Pallo-Iirojen kanssa

Edustusjoukkue täydentyy jälleen uudella pelurilla, Elina Saarisen liittyessä ryhmään. 19-vuotias turkulainen on TuWe:n kasvatti. Viime kausi kului Saarisen osalta Naisten Kakkosessa KaaPo:ssa, jossa kahdeksassa ottelussa syntyi seitsemän maalia. KaaPo:n ja TuWe:n lisäksi Saarinen on edustanut myös TPS:ää.

- Pelipaikkani on laitahyökkääjä tai kärki. Vahvuutenani on molempijalkaisuus. Vietän tällä hetkellä välivuotta ja käyn töissä osa-aikaisesti jalkapallon ohella.

Pitkälti samoja askelmerkkejä viime viikolla julkaistun Karolina Rehnin kanssa urallaan kulkenut Saarinen kaipasi myös uusia tuulia.

- Kaipasin pientä maisemanvaihdosta ja erilaista ympäristöä harjoitteluun, joten Iirot tuntui hyvältä vaihtoehdolta tässä kohtaa.

Hyökkääjän toiveissa on edelliskausia ehjempi vuosi.

- Tulevalta kaudelta odotan laadukkaita pelejä ja voittoja. Henkilökohtaisia tavoitteitani on nostaa oman tekemisen tasoa sekä treeneissä että peleissä. Viime kausiin on kuulunut itselleni paljon loukkaantumisia, joten tavoittelen myös ehjää kautta.

Vastuuvalmentaja Aake Rapalan kommentit Elina Saarisesta

- Elina tuli viime syksynä treenaamaan meidän mukaan ja osoitti silloin jo halun päästä eteenpäin jalkapalloilijana. Elinan vahvuutena on repivät juoksut pallon kanssa sekä ilman palloa. Elina on hyvin aktiivinen ja tekee myös puolustussuuntaan tärkeitä metrejä.


Naisten edustuksen sopimustilanteen pääset näkemään täältä.

Osta myös tulevan kauden kausikortti, jotta et missaa yhtään peliä! Kausikortilla pääset kaikkiin naisten ja miesten edustusjoukkueiden otteluihin. KAUSARIKAUPOILLE TÄSTÄ!