Topias Silvennoinen tuorein jatkaja
Edustus MJulkaistu: 05.12.2022 17.45

Topias Silvennoinen tuorein jatkaja

Topias Silvennoinen jatkaa Pallo-Iiroissa vuoden sopimuksella. Nuoresta iästään huolimatta, alkava kausi on miehelle jo kahdeksas Pallo-Iirojen edustusjoukkueessa.

Tulevalla kaudella Iirot eivät ole samanlaisessa asemassa ennen kauden alkua kuin viime vuonna. Silvennoiselle alkavan kauden suunnitelma on kuitenkin selvä.

- Jatketaan siitä mihin Kolmosessa jäätiin. Vaikka ei lähdettäisi ennakkosuosikin asemassa peleihin, niin pyritään silti pelaamaan omaa pelityyliä viime kauden tapaan.

Kaksi kautta Iiroissa Kakkosta pelannut keskikenttäpelaaja iski sarjassa kaudella 2019 kolme maalia.

- Pitää pyrkiä tekemään peliä edistäviä suorituksia rohkeammin, niin kyllä niitä maaleja tulee.

Kroppaan tarttunut lihas on helpottanut kamppailupelaamista.

- Ei se fysiikka mikään niin ihmeellinen ole, mutta jokusen vuoden olen käynyt salilla. Kaksinkamppailuissa on tuonut vähän etua.


Vastuuvalmentaja Joel Grasson kommentit Topias Silvennoisesta

- Toppe on monikäyttöinen pelaaja, pystyy pelaamaan monia pelipaikkoja hyökkäyspäässä. Kohtuullisen tekninen kaveri, pystyy viimeistelemään kohtuu hyvin ja on tehnytkin Kakkosessa jo viisi maalia. On pelannut jo useita vuosia meidän edustusjoukkueessamme ja tietää, millainen toimintakulttuuri meillä on ja pystyy myös omalta osaltaan näyttämään ja vaalimaan sitä. Odotan Toppelta myös, että kun on ollut vähän vaivoja ja armeijaa, että saisi ehjän kauden ja mahdollisimman tehokkaan kauden myös.


Miesten edustuksen sopimustilanteen pääset näkemään täältä.