Edustus M, Miesten Kakkonen

FC Jazz - P-Iirot   3 - 1

Pori, Stadion N

Miehille tappio paikallisottelusta

Miehet hävisivät paikallisottelun FC Jazzille lukemin 3-1. Ottelu alkoi rikkonaisesti ja Otto Ohvo sai ensimmäisen varoituksen ajassa 9'. FC Jazz sai ottelun alkuun muutaman maalintekopaikan ja onnistuivat tekemään kulmapotkutilanteesta ensimmäisen maalin ajassa 23'. Vain kolme minuuttia myöhemmin Otto Ohvo sai toisen keltaisen kortin käsivirheestä maalivahdinalueella ja FC Jazz pääsi rangaistuspotkusta tuplaamaan johtoaseman. Rangaistuspotkusta Henri Saarinen sai jalkansa väliin laukaukseen, mutta pallo meni silti maaliin. Ajassa 36' FC Jazz pääsi uudelleen kokeilemaan rangaistuspotkusta, mutta tällä kertaa pallo meni yläriman kautta yli maalin. Ensimmäisen puoliajan loppuun Iirot saivat hyvältä paikalta vapaapotkun. Suora laukaus osui ylärimaan, mutta Elias Ahde oli ensimmäisenä kakkospallossa ja kavensi lukemat 2-1.

Puoliajalla tunteet olivat edelleen kuumina ja juuri kentälle vaihdettu Sulo Ketola sai varoituksen jo ajassa 47'. Vain kaksi minuuttia myöhemmin Target Ayannubi sai FC Jazzin hyökkääjän kanssa samanaikaiset varoitukset. Porilaiset kasvattivat johtoaan ajassa 55', kun FC Jazzin hyökkääjä pääsi puskemaan keskityspallon maaliin. Lisää kortteja nähtiin ajassa 68', kun Otto Schultz otti varoituksen nimiinsä. Alle 10 minuuttia myöhemmin Matias Babb sai suoran punaisen kortin ja noin 5 minuuttia myöhemmin myös FC Jazzin pelaajalle näytettiin punaista korttia. Ottelussa nähtiin vielä muutama maalintekopaika kummallakin puolella, mutta enempää maaleja ei nähty ja ottelu päättyi loppulukemin 3-1.

Otteluraportissa Iirojen hyökkäyksessä mukana ollut Mikko Jalkanen

Jalkanen kertoo fiilikset tappion jälkeen.

- Ei voi olla hyvä fiilis. Jos me otetaan kaksi punaista ja ihan omaa syytähän se on, että ruvetaan pelaamaan itselle vaikeiksi nämä matsit. Osa voi tuomarille ehkä vähän antaa palautetta, mutta kyllä se enimmäkseen oli meidän oma vika, että tämä meni tähän.

Hyökkääjä kertoo omasta pelaamisestaan ottelussa.

- Minä yritän pelata joukkueelle niin paljon kuin mahdollista. Koitan luoda tilanteita. Tänään ei ehkä tullut niitä parhaita paikkoja. Joukkueelle minä tässä pelaan, en itselle.

Tilastot
FC Jazz

3 - 1

(2-1)
23'MaaliEtok Mmenie-Abasi Ita
27'MaaliPitkälä Eino-Iivari
44'MaaliAhde Elias
55'MaaliDantas Firmino Lyon