Edustus M, Miesten Kakkonen

Ilves/2 - P-Iirot   3 - 0

Tampere, Kauppi 3 TN

Miehille tappio Ilves/2:sta

Miehet hävisivät Ilveksen kakkosjoukkueelle vierasottelussa lukemin 3-0. Ottelun alkuun Ilves sai heti muutaman maalintekopaikan. Henri Saarinen ja Iirojen puolustus pystyi kuitenkin hoitamaan tilanteet. Tämän jälkeen ensimmäisellä puoliajalla nähtiin varoituksia molempiin suuntiin ja molemmat joukkueet pääsivät hyville maalipaikoille. Enemmän paikkoja oli Ilveksellä, mutta kumpikaan joukkue ei onnistunut maalinteossa. Ensimmäisen puoliajan viimeisellä minuutilla Otto Schultz sai toisen keltaisen kortin suun soitosta ja joutui poistumaan kentältä.

Toiselle puoliajalle Ilves tuli pirteänä ja sai luotua ylivoimalla useamman maalintekopaikan. Iirot pystyivät kuitenkin sinnittelemään, kunnes ajassa 70' Ilveksen hyökkääjä pääsi taitavasti nousemaan maalivahdinalueelle ja ohitti laukauksellaan Saarisen. Kymmenen minuuttia myöhemmin Aaro Salonen sai suoran punaisen kortin käsivirheestä maalivahdin alueella. Tilanteesta tulleesta rangaistuspotkusta Ilveksen pelaaja laukoi pallon varmasti maalin kattoon ja siirsi tamperelaiset kahden maalin johtoon. Iirot joutuivat pelaamaan ottelun lopun kahden miehen alivoimalla ja moni pelaajista oli väsynyt. Se myös näkyi kentällä. Ajassa 84' Ilveksen hyökkääjä ohitti taitavasti kolme raumalaista ja antoi läpisyötön maalivahdinalueelle, josta toinen hyökkääjä sijoitti pallon varmasti maaliin. Enempää maaleja ei nähty ja Ilves voitti ottelun 3-0.

Otteluraportissa Iirojen puolustuksessa pelannut Alex Johansson

Johanssonin mielestä peli tehtiin itselle vaikeaksi.

- Kyllä me se vaikeaksi tehtiin. Ensimmäisellä puoliajalla tuli punainen. Muutenkin oli vaikea peli, niin kyllä se miehen vajaus vaikeutti hommia.

Puolustaja kertoo omista otteistaan kentällä.

- Kyllä pitää parempaan pystyä. Liian helposti vastustaja tänään pääsi ohi, varsinkin toisella puoliajalla.

Tilastot
Ilves/2

3 - 0

(0-0)
70'MaaliBushara Badreddine
81'MaaliKyllönen Leo
84'MaaliOjanen Justus