Edustus M, Miesten Kakkonen

HJS - P-Iirot   1 - 4

Hämeenlinna, Kauriala N

Miehet voitokkaana Hämeenlinnassa

Miehet voittivat Hämeenlinnan Jalkapalloseuran vieraissa lukemin 1-4. HJS aloitti ottelun vahvasti ja kotijoukkueella oli ottelun alkuun paremmat maalintekopaikat. HJS:n hyvistä maalipaikoista huolimatta raumalaiset avasivat ottelun maalihanat ajassa 30'. James Whitingilla oli tilaa maalivahdinalueen edustalla ja hänen laukaus upposi etualanurkkaan. Ensimmäisen puoliajan viimeisillä minuuteilla Elias Ahde pääsi laukomaan noin 20 metristä pallon alanurkkaan. Tauolle mentiin lukemissa 0-2.

HJS aloitti toisen puoliajan hyvin ja muutaman epäonnistuneen maalintekoyrityksen jälkeen kotijoukkue kavensi ajassa 60'. Nopeasta vastahyökkäyksestä HJS:n hyökkääjä pääsi laukomaan pallon alanurkkaan. Alle kymmenen minuuttia kavennuksen jälkeen hämeenlinnalaiset saivat loistavan paikan tasoitukselle, kun pallo pomppi ohi Henri Saarisen maalivahdinalueen rajalla, mutta HJS:n hyökkääjän laukaus meni ohi maalista. Vain kolme minuuttia tämän jälkeen Lasse Laakso onnistui maalinteossa toiseen päähän. Juuso Aalto antoi lyhyen keskityksen, josta Laakso pääsi puskemaan pallon maaliin. Seuraavaa maalia ei tarvinnut kauaa odottaa, kun vain kolme minuuttia myöhemmin Otto Ohvo teki ensimmäisen maalinsa Iirojen paidassa. Epäonnistuneen laukauksen jälkeen Ohvo ehti palloon ennen HJS:n puolustusta ja pääsi viimesitelemään melkein maaliviivalta vierasjoukkueen 1-4 johtoon. HJS sai vielä ottelun loppuun muutaman maalipaikan, mutta Iirojen puolustus ja Saarinen pystyivät hoitamaan tilanteet, eikä enempää maaleja nähty.

Otteluraportissa ensimmäisen maalinsa Iirojen paidassa tehnyt Otto Ohvo

Ohvo kuvailee voiton jälkeisiä fiiliksiä.

- Tosi hyvillä fiiliksillä. Ensimmäinen voitto, missä olen ollut mukana Iirojen kanssa. Ei tämä paljon paremmalta voisi maistua.

Ensimmäisessä ottelussaan FC Jazzia vastaan punaisen kortin ottanut Otto kertoo tänään tehdystään maalista.

- Ehkä se oli hyvä sellainen icebreaker se punainen kortti, että ei ainakaan ole ihan tylsä kaveri kyseessä. Kyllä tämä maalikin maistui. Ei ole ihan liikaa niitäkään tullut.

Ohvo kommentoi millaista oli pelata aidolla nurmella.

- Pallo kulki aika hyvin, liikkui tosi hyvin. Oli vauhdikasta peliä. Selkeesti nopeampaa peliä, mitä tekonurmella on minun mielestä ollut.

Tilastot
HJS

1 - 4

(0-2)
30'MaaliWhiting James
42'MaaliAhde Elias
60'MaaliPellikka Eetu
70'MaaliLaakso Lasse