Rauma, Äijänsuo stadion TN

Miehille näyttävä voitto kotiottelusta

Miehet saivat tärkeät kolme pistettä voitettuaan PIF:n näyttävästi lukemin 4-0.

Yleisömäärä: 512

Iirot aloittivat maalinteon heti ottelun alussa, kun ajassa 8' Target Ayannubi riisti PIF:n alimmalta pelaajalta pallon ja laukoi ohi PIF:n maalivahdin. Noin 15 minuuttia myöhemmin PIF:n puolustaja rikkoi Ayannubia suoran punaisen kortin arvoisesti. Paraislaiset eivät kuitenkaan lannistuneet punaisesta kortista, vaan saivat ulosajon jälkeen muutaman hyvän maalintekopaikan. Iirojen puolustus ja Henri Saarinen pitivät kuitenkin raumalaisten maalin puhtaana. Ensimmäisen puoliajan viimeisillä minuuteilla James Whiting pääsi kasvattamaan Iirojen johtoa. Whiting laukoi suoraan Sulo Ketolan lyhyestä syötöstä, eikä PIF:n maalivahti ylettänyt palloon.

Raumalaiset tulivat toiselle puoliajalle pirteänä ja ajassa 58' Ketolalla oli kaksi huippupaikkaa. Kummastakaan maalia ei kuitenkaan syntynyt. Noin vartti myöhemmin PIF:n pelaaja sai toisen keltaisen korttinsa ja sai ulosajon. Vain kaksi minuuttia myöhemmin Sulo Ketola huudatti kotiyleisöä tekemällä läpiajosta maalin. Ajassa 81' Ketola pääsi iskemään ottelun toisen maalinsa. Virtanen antoi maalivahdinalueelta syötön ja Ketola viimeisteli lähes tyhjään maaliin. Tässä kohtaa ottelu oli jo taputeltu ja lukemissa 4-0 mentiin loppuvihellykseen asti.

Otteluraportissa viimeisen pelin Iiroissa pelannut Sulo Ketola

Ketola kuvailee voiton jälkeisiä fiiliksiä.

- Todella hyvät fiilikset. En parempaa loppua olisi voinut kuvitella. Ainut, että se yksi maali olisi voinut vielä tulla. Muuten tosi hyvä ja kiitos jokaiselle jätkälle. Tämä oli ihan täydellinen lopetus, kolme pistettä ja hyvä mieli.

Kaksi maalia viimeistellyt hyökkääjä kertoo omista otteistaan ottelussa.

- Oli siinä paljon paikkoja. Kyllä olisi kolmas maali pitänyt tehdä. Muuten aika tyytyväinen olen.

Ketola kertoo mielipiteensä viimeisestä ottelustaan Iiroissa

- Ei olisi voinut tulla parempaa loppua.

Tilastot

4 - 0

PIF
(2-0)
7'MaaliAyannubi Target
45'MaaliWhiting James