16
SYY
16.00
Edustus M, Miesten Kakkonen

PIF - P-Iirot   1 - 2

Parainen, Pajbacka N

Miehet palaavat Paraisille


Poissaolot:

Loukkaantuneena: Ahonen, Oskari Ohvo, Vesala


Miehet matkaavat Paraisille PIF:n vieraaksi. Viime kaudella Paraisilla nähtiin raumalaisten nousujuhlat.

Kauden ensimmäinen otatus Pallo-Iirojen ja PIF:n välillä päättyi raumalaisten 4-0 voittoon. Siinä missä Iirot paukutti neljä maalia, keräsivät paraislaiset kaksi punaista korttia. Maalinteon aloitti Target Ayannubi ja puoliajan loppuun James Whiting tuplasi Iirojen johdon. Toisella puoliskolla jäähyväisotteluaan pelannut Sulo Ketola viimeisteli loppulukemat osuttuaan kahdesti ja pokaten itselleen ottelun pelaajan palkinnon. Ottelua loppuun asti kentällä eivät pelanneet Jean-Guy Akpa Akpro ja Yoonis Muse, jotka ajettiin kentältä punaisella ennen peliajan päättymistä.

PIF:n kausi Kakkosessa on ollut heikko. Joukkue sijaitsee sarjataulukon viimeisellä paikalla, kun 18 ottelua on kartuttanut pistepussia vain yhdeksän pisteen verran. Maaleja joukkue on tehnyt vain yhden per ottelu, jolloin kauden kokonaissaldo näyttää 18 osumaa, kun päästettyjä joukkueella on 49 kappaletta. Maalintekijöissäkään yksittäisiä pelaajia ei nouse juurikaan ylitse muiden, kun Kasperi Nevä johtaa paraislaisten maalipörssiä kolmella osumalla. Joukkue seilaa tällä hetkellä kolmen ottelun tappioputkessa ja edellisestä voitosta on ehtinyt vierähtää jo kahdeksan ottelua.

Pallo-Iirot kaatoi kotonaan HJS:n lukemin 2-1, jolloin raumalaisten kurssi kääntyi jälleen kahden ottelun voittoputkeksi. Juuso Aalto avasi kauden maalihanansa, jonka jälkeen maaliaan on päässyt tuulettamaan 13 pelaajaa. Voitolla tulevasta ottelusta Iiroilla on mahdollista varmistaa sarjapaikkansa Kakkosessa, mikäli juuri kaadettu HJS ei täysiä pisteitä omasta ottelustaan ota. Reissupeleistä eivät raumalaiset ole saaneet kuin yhden voiton. Edessä on PIF-peli mukaan luettuna vain kaksi vierasmatsia, joten on korkea aika myös vieraspisteitä kerätä.

Ennakossa vastuuvalmentaja Joel Grasso

Tässäkään vaiheessa kautta tyylipisteillä ei ole mitään merkitystä, sillä vain yksi asia ratkaisee.

- Voitto. Vaikka oli nihkeä, niin kolme pistettä tuli ja se oli tärkein. Olisihan se, varsinkin ensimmäisellä puoliajalla meillä oli yksi missattu pilkku, ylärimaa ja tolppaa ja niin pois päin. Se olisi voinut olla paremmalla tuurilla 3-1 tai 4-1 se peli. Puoliajalle mentiin 1-1 tilanteessa ja sitten saatiin onneksi se käännettyä toisella puoliajalla. Mun mielestä sitten kuitenkin loppujen lopuksi ihan ansaittu voitto.

HJS:n taktiikka oli avausmaalin jälkeen puolustusvoittoinen.

- No joo, mutta kyllä vaikka he siirtyi siihen hienolla vaparilla 0-1 johtoon, niin kyllähän me luotiin silti paljon. Meillä oli ihan tarpeeksi maalipaikkoja myös sen heidän avausmaalin jälkeen. Tavallaan väistämätön tapahtuikin siinä ennen puoliaikaa, kun saatiin se tasoitus pilkusta.

Paraisilla tuskin ihan samanlaista vastustajaa saadaan vastaan.

- Varmasti enemmän heille vielä semmoinen elämän ja kuoleman matsi tämä. Voitolla voi jopa nousta putoamisviivan yläpuolelle, niin varmasti tulee hyvin tarkkaan aluksi ainakin lähtemään otteluun. Minimoi riskit, uskoisin näin. Pyritään omalla pallollisella pelaamisella - mikä on ollut kaksi-kolme peliä tosi hyvää - haavoittamaan heitä eri tavoin.

Oman pään puhtaana pitämisellä pärjää jo pitkälle.

- Se on aina lähtökohta jalkapallossa. Siitä on hyvä lähteä. Kyllä se pätee tähänkin peliin.

Joukkueen rosteri on jälleen palailemassa täyteen vahvuuteen.

- Pientä flunssaa muutamalla pelaajalla, mutta katsotaan tänään ja huomenna, mikä on kunto. Ei mitään hälyttävää, saadaan taas kunnon joukkue jalkeille.

PIF - Pallo-Iirot 16.9. klo 16 Paraisilla, Pajbacka N

Tilastot
PIF

1 - 2

(1-1)
12'MaaliVelozo Santiago Agustin
41'MaaliAhde Elias
86'MaaliSalmensuu Otto

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista