23
TOU
19.00
Edustus N, Naisten Ykkönen

P-Iirot - Ilves/2  3 - 0

Rauma, Äijänsuo stadion TN

Naiset vahvoja Raumalla

Naiset saivat maalihanat auki Raumalla. Jasmin Ylikraka onnistui heti sarjadebyytissä.

Yleisömäärä 122

Naiset lähettivät Ilveksen reservijoukkueen kotimatkalle tyhjin käsin. Pallo-Iirojen illan ensimmäinen maali näki päivänvalon ajassa 16', kun Jasmin Ylikraka pääsi viimeistelemään Iirojen hyökkäyksen varmasti maalin kattoon. Ottelu oli Ylikrakan toinen Pallo-Iirojen paidassa tällä kaudella ja ensimmäinen sarjapeli. Aikaa ei tästä ehtinyt kulua edes kymmentä minuuttia, kun ajassa 24' Helmiina Luoma pääsi tuikkaamaan raumalaisten kannalta onnekkaasti maalin edessä pomppineen pallon verkon perukoille aivan maaliviivan tuntumasta. Sama nainen oli asialla myös ajassa 38', kun pallo osui Ilveksen Anela Ljesnjaninin käteen. Tilanteesta tuomittiin pilkku, jonka Luoma painoi varmasti alanurkkaan. Tauolle siirryttiin lukemissa 3-0.

Ilves pyrki vaihdoilla vielä kääntämään peliä, mutta raumalaiset pystyivät pitämään vihreäpaidat poissa vaarallisilta maalipaikoilta. Iiroilla oli vielä muutama paikka kaunistella lukemia, mutta enempää osumia ei ottelussa nähty, joten peli päättyi raumalaisten 3-0 voittolukemiin.

Vastuuvalmentaja Aake Rapala oli tyytyväinen näkemäänsä

- Eka puoliaika me oltiin valmiita etenemään pallon kanssa ja valmiina etenemään linjan taakse liikkeillä. Sitä kautta saatiin tilanteita ja paikkoja. Oltiin melko vaarallisia ensimmäisellä puoliajalla. Vaikkei ehkä niin paljoa maalipaikoilla herkuteltu, musta tuntui, että oltiin yleisellä tasolla vaarallisempia. Toinen puoliaika oli hiukan vaikeampi, ehkä hiukan passivoiduttiin. Omat suorat vastustajat oli hiukan hukassa ja keskikentän tasapaino oli hiukan hakusessa ja Laitalinkkien prässikorkeus. Mutta kuitenkin idettiin nollapeli kauhealla duunilla ja raivolla. Sillä saatiin pisteet.

Tärkeitä minuutteja sai tänään koko uusi kolmikko.

- Ada Liljeströmille tärkeä nollapeli heti, sekä Jasmin ja Minttu Ylikraka saivat molemmat tärkeitä minuutteja. Se on hieno juttu, että nyt saadaan niitä minuutteja myös niille pelaajille, jotka ovat vasta saapuneet.

Pelin alussa nähtiin myös ikävä tilanne, kun Wilma Ahola joutui jättämään kentän tuskissaan jo 23 minuutin pelin jälkeen.

- Käteen tuli tälli kaksinkamppailutilanteessa


Naisten seuraa kotiottelu Pallo-Iirot - NJS Buena Vista stadionilla 11.6. klo 15

Tilastot

3 - 0

Ilves/2
(3-0)
24'MaaliLuoma Helmiina
38'MaaliLuoma Helmiina

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista