14
TAM
14.00
Edustus M, Harjoitusottelut

P-Iirot - VIFK  4 - 2

Buena Vista stadion TN

Miesten edustus voitokkaana

Edustusjoukkue jatkoi voittojen tiellä kauden toisessa harjoitusottelussaan. Raumalaisten paremmuuden joutui tällä kertaa toteamaan Kakkosen C-lohkossa pelaava Vasa IFK. Iirot nousivat nopeasti johtoon, sillä vain 17' pelin jälkeen olivat lukemat taululla 2-0. Vielä nopeammin kuitenkin vaasalaiset tulivat tasoihin, sillä tilanne oli 2-2 jo kellon ajassa 21'. Peli soljui suht tasaisena pitkin ottelua, Iirojen painaessa tarvittavat maalit ottelun viimeiseen puoleen tuntiin.

Vastuuvalmentaja Joel Grasso kommentoi pelin kulkua:

- Fantastinen alku, 20 minuuttia täysi kontrolli pelistä ja saatiin luotua kaksi hienoa maalia siinä. Siihen voi olla tyytyväinen. Jostain syystä henkisellä puolella tuli hirveä droppi. Annettiin yksi halpa maali vastustajalle ja heti perään toinen vielä halvempi maali vastustajalle. Tämä ensimmäisen puoliajan loppu oli mun mielestä aika heikko. Se on ihan luonnollista tässä vaiheessa kautta, että niitä notkahduksia tulee. En mä oletakaan, että me pystytään vetämään täydellinen ysikymppi vielä.

- Käytettiin puoliajalla aikaa siihen, että se henkinen tila saataisiin oikeanlaiseksi, että alettaisiin jokainen laittamaan vaihdetta isommalle ja pääsemään taas siihen pelirytmiin mikä meillä oli alussa todella hyvä. Toinen puoliaika oli tasaisempi meiltä. Pystyttiin toimimaan hyvin ja pidettiin vastustajat pois paremmilta paikoilta ja luotiin itse paljon. Tyytyväiset fiilikset, paljon onnistujia.