19.15
P14, P14 Kakkonen

P-Iirot sin - TPS Musta  10 - 2

Äijänsuon talviharjoitteluhalli TN

Pallo-Iirot sininen hävisi viime kierroksella tasaisen kamppailun jälkeen vieraskentällä Paimiossa 1-0 lukemin. Valmentaja Jani Andreassen näki puolustuspelaamisessa paljon hyvää, erityisesti MOTM Eino Lammen ja Iiro Kuparin otteet saivat valmentajalta kiitosta. Pallo- Iirot loivat ottelussa hyviä maalipaikkoja kotijoukkuetta enemmän, mutta viimeistelyssä ja syöttöpelissä olisi vielä parannettavaa.

Joukkueen seuraava ottelu pelataan 12.5. Matsi käynnistyy Raumaster-hallissa klo 19.15. Torstaina vastaan asettuu TPS musta. Vierasjoukkueella on sarjassa pelattuna ainoastaan yksi ottelu. Turkulaiset saivat ensimmäisestä ottelusta 3-0 voiton Paihasta, paimiolaisten tehtyä kilpailijamäärässä 25.1 rikkeen.

12.5 Iirojen joukkue lähtee otteluun intoa pursuen kotiyleisön eteen hakemaan ensimmäistä voittoaan. Kioski palvelee paikan päällä. Tervetuloa kannustamaan kotijoukkue voittoon.

Tilastot

10 - 2

TPS Musta
(5-0)
12'MaaliKanerva Leevi
16'MaaliKostin Felix
25'MaaliAndreasen Oliver
33'MaaliAndreasen Oliver
41'MaaliKuuri Kasimir
49'MaaliKanerva Leevi
56'MaaliElo Aukusti
67'MaaliKanerva Leevi
75'MaaliKanerva Leevi
80'MaaliIhanmäki Luca
81'MaaliKanerva Leevi