15
TOU
14.00
Edustus, Naisten Ykkönen

P-Iirot - JyPK  0 - 0

Äijänsuo stadion TN

Naisille vieraita Jyväskylästä sunnuntaina

Naisten joukkue jatkaa ykkösen otteluitaan reilun kahden viikon tauon jälkeen. Vieraaksi saapuu viime kauden päätteeksi Kansallisesta Liigasta pudonnut JyPK Jyväskylästä.

Kotijoukkueen viime lauantain Vaasan reissu jouduttiin siirtämään kesäkuun alkuun joukkueessa jylläneen influenssan takia. Nyt kaikki pelaajat ovat pikkuhiljaa palanneet treenivahvuuteen ja ovat myös mukana kokoonpanossa sunnuntaina. Peli kertoo sitten, miten pitkähkö sairaus on pelikuntoon vaikuttanut. Meno harjoituksissa on kuitenkin ollut entisenlaista vaikkakin kevennettyä.

Päävalmentaja Iiro Koivula kommentoi ottelun asetelmia.

-Olemme keskustelleet pelaajien kanssa tilanteesta ja jokainen on valmis laittamaan itsensä likoon niin pitkälle kuin mahdollista. Penkiltä löytyy kyllä sitten lisää jalkoja, kun vaihtojen aika tulee.

-Tämä on meille mukava haaste, kun saadaan vielä viime kaudella liigaa pelannut kova ryhmä kotoisalle Äijänsuolle. Uskon, että tulemme näkemään kaksi pelaavaa joukkuetta kentällä, ja kaikin puolin hyvätasoisen ottelun.

JyPk on sarjassa sijalla seitsemän viiden pelatun kierroksen jälkeen. Saldona on 2 voittoa, 1 tasapeli ja 2 tappiota. Pisteitä siis seitsemän ja maaliero 6–6. Iirot taas on sarjassa kolmantena saman määrän otteluita pelanneena. Kolme voittoa ja kaksi tappiota ovat tuoneet yhdeksän pistettä maalierolla 7–4.

Viimeksi sinikeltaiset olivat tulessa pari viikkoa sitten Turun kärkiottelussa, jossa tuli katkera viimeisen sekunnin 2–1 tappio TPS:aa vastaan. Kotijoukkueen tämän kauden täsmähankinta Aino Varkoi johtaa edelleen ykkösen maalipörssiä viidellä maalillaan, vaikka on pelannut vähemmän otteluita kuin pahimmat uhkaajansa tällä hetkellä.